Kültür Sanat Sinemaseverler Akmerkez Üçgen Teras’ta buluşuyor

Sinemaseverler Akmerkez Üçgen Teras’ta buluşuyor

25.08.2021 - 14:19 | Son Güncellenme:

Akmerkez Üçgen Teras etkinlikleri Açık Hava Sineması ile devam ediyor. Bu akşam ‘Baba’ filmiyle başlayacak gösterimler, 17 Eylül’e dek sürecek. Beyaz perdenin dikkat çeken filmlerinin yer aldığı seçki, çarşamba ve cuma günleri seyirciyle buluşacak.

Sinemaseverler Akmerkez Üçgen Teras’ta buluşuyor

Sinemaseverlerin her yıl merakla beklediği Akmerkez Açık Hava Sineması, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar ve Bafta ödüllerinin sahibi ‘Baba’ filminin gösterimiyle bu akşam başlayacak. Gösterimlerin Bir Film tarafından Akmerkez Üçgen Teras’ta gerçekleştirileceği Akmerkez Açık Hava Sineması’nda farklı zevklere hitap eden filmler sinemaseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Bu akşam ‘Baba’ filmiyle başlayacak Açık Hava Sineması kapsamında; ‘Konuş Onunla’, ‘Minari’, ‘Kaldırım Serçesi’, ‘Kurye’, ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, ‘Rifkin’in Festivali’ ve ‘Underground’ gibi ses getiren filmler gösterilecek.

Çimlerin üzerinde, yıldızların altında gerçekleşecek film gösterimleri sinemaseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Saat 21.00’da başlayacak filmlerin biletleri biletiva.com’dan temin edilebilir.

Film programı

25 Ağustos Çarşamba – Baba

27 Ağustos Cuma – Konuş Onunla

1 Eylül Çarşamba – Minari

3 Eylül Cuma – Kaldırım Serçesi

8 Eylül Çarşamba – Kurye

10 Eylül Cuma – İnsanlar İkiye Ayrılır

15 Eylül Çarşamba – Rifkin’in Festivali

17 Eylül Cuma – Underground