Kültür Sanat Slav dansları Fulya Sanat'ta!

Slav dansları Fulya Sanat'ta!

20.11.2013 - 10:12 | Son Güncellenme:

İstanbul Şehir Orkestrası’nın kuruluşunun 68. yılı ve Devlet Senfoni Orkestrası ismini alışının 41.yıldönümü kapsamında düzenlenen 22 Kasım konseri FULYA SANAT MERKEZİ’nde gerçekleşecek.

Slav dansları Fulya Sanatta

Ünlü şef Theodore Kuchar yönetiminde gerçekleşecek olan konserde İDSO Viyola Grup Şefliği görevini de icra eden Ersin Pamukçu solist olarak yer alıyor. Ersin Pamukçu İstanbul ve diğer devlet senfoni orkestraları ile J. Chr. Bach, G. F. Haendel, C. Stamitz, P. Hindemith, Y. Tura konçertolarını; ayrıca H. Berlioz “Harold in Italy”, R. Strauss “Op. 35 Don Quixote” senfonik eserlerinin Viyola Solistliğini yaptı.

Haberin Devamı

Konser geç romantik dönem klasik batı müziği bestecisi ve aynı zamanda keman ve org virtüözü olan Antonín Dvo?ák’ın Amerika’da sıla özlemi çekerken bestelediği Slav Dansları eserleri ile başlayacak. Program Sir William Turner Walton’un Viyola Konçertosu ile devam edip, Beethoven 2. Senfonsi ile final yapacak.

Tarih : 22 Kasım 2013, Cuma

Yer : Fulya Sanat Merkezi

Saat : 20.00

Müzikseverler, artık İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası konser biletlerini www.biletix.com adresinden alabilmektedirler.

Gelecek Program Özet Bilgi

Tarih : 29 Kasım 2013, Cuma

Yer : Fulya Sanat Merkezi

Saat : 20.00

Şef : Giancarlo De Lorenzo

Solist : Fatma Dağlar (Obua)

Program

G. Faure : Pavane

R. Strauss : Obua Konçertosu

E. Elgar : Enıgma Varyasyonları