Kültür Sanat Tango Poison İstanbul'a geliyor!

Tango Poison İstanbul'a geliyor!

08.03.2012 - 17:43 | Son Güncellenme:

‘TANGO POISON’, istanbulTANGO ve Şişli Belediyesi’nin Katkılarıyla İstanbul’a Geliyor

Tango Poison İstanbula geliyor

Dünyanın en ünlü dansçıları ve yeni nesil tango orkestrası Arjantinli Sexteto Milonguero’nun nefes kesen gösterisi ‘TANGO POISON’, İstanbulTANGO’nun katkılarıyla 11 Mart’ta İstanbul’da seyircilerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Tüm dünyada büyük ilgi gören tango gösterisi ‘Tango Poison’, Türkiye’nin önde gelen tango okullarından olan İstanbulTANGO’nun girişimiyle 11 Mart Pazar günü İstanbul’da sahne alacak. Dünyanın en ünlü çağdaş tango orkestrası Arjantinli Sexteto Milonguero ve Buenos Aires’ in Tango yıldızlarının hazırladığı ‘Tango Poison’ gösterisi bu yıl güçlendirilmiş kadrosu ile İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Mustafa Kemal Amfisi’nde sahnelenecek.


Maestrolara Türk dansçılar da eşlik edecek...


Muhteşem bir görsel ve işitsel şölenin yaşanacağı geceye Javier Rodriguez – Virginia Pandolfi, Esteban Moreno-Claudia Codega, Diego Riemer – Maria Belen Giachello, Sebastian Achaval – Roxana Suarez, Claudo Forte - Barbara Carpino, Sebastian Jimenez- Maria Ines Bogado damgasını vuracak. Maestrolara Türk tango camiasının beğenilen dansçıları Aydın Kocamusaoğlu - Pelin Koyun ve Alper Ergökmen – Selen Sürek de eşlik edecek. Sunuculuğunu Toprak Sergen’in yapacağı bu kaçırılmaması gereken gösteri yalnızca bir gece düzenlenecek ve herkese açık olacak.

Haberin Devamı


Tango Posion biletleri biletix gişeleri vebiletix.com adresinde satışa sunulmaktadır.