Kültür Sanat Türkiye'nin en iyileri bu partide!

Türkiye'nin en iyileri bu partide!

28.07.2010 - 10:22 | Son Güncellenme:

Mambo Beach Club, misafirlerini sabahtan ağırlamaya başlıyor, gecenin devamında da bırakmıyor.

Türkiyenin en iyileri bu partide

Ünlü Dj’ler ve özel partiler ile Mambo Beach Club'da gecenin ilerleyen saatlerine kadar kalmak istemenizin sebebi. Club sadece Cuma ve Cumartesi geceleri sınırlı sayıdaki seçkin misafirlerine hizmet veriyor.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’NİN EN İYİ DJ’LERİ VE SOUL STUFF MAMBO BEACH CLUB’DA!

31 Temmuz Cumartesi Dj Suat Ateşdağlı : Gece hayatı ve müzik denilince akla ilk gelen isimlerden olan Suat Ateşdağlı, Mambo Beach Club’da sevenleriyle buluşuyor. 2000 yılında,Türkiye’de ilk kez beach parti konseptini başlatan Suat Ateşdağlı aradan 10 yıl geçtikten sonra yine bir beach club partisinde, MAMBO BEACH CLUB’da.

06 Ağustos Cuma Soul Stuff ( Rock& Roll Party ) : 1995’den bu yana bir çok kitlelere ulaşmayı başaran Soul Stuff, 6 Ağustos Cuma gecesi Mambo Beach Club’da sevenleriyle buluşacak. Rock’ın Roll grubu olan Soul Stuff, dünyaca ünlü Rock efsanesi olan URIAH HEEP (2004), THE BLUES BROTHERS BAND (eylül 2006), CHUCK BERRY (ocak 2007) gruplarıyla da aynı sahneyi paylaştı. Grubun solisti ALPER CENGİZ, 2007’de İngiliz devlet televizyonu BBC 'nin ELVİS PRESLEY 'in ölümünün 30. yılı anısına Londra' da düzenlediği ve tüm dünyayı kapsayan " WORLD'S GREATİST ELVİS" adlı tv yarışmasında binlerce aday arasından seçilerek finalde yarışmaya hak kazandı. Mambo Beach Club misafirlerini farklı bir eğlencenin beklediği gecede, önceden yerlerinizi almanızı öneririz.

07 Ağustos Cumartesi Dj David Şaboy : Çaldığı setlerle ezberbozan bir performans sergileyerek dinleyici kitlesini şaşırtan David Şaboy, 7 Ağustos’ta da MAMBO BEACH CLUB’ın misafirlerini şaşırtmaya hazırlanıyor. David Şaboy, Demet Akalın'ın son albümü ' Zirve ' de düzenlemesini yaptığı ' Çanta ' şarkısıyla bu senenin hitleri arasına giren ve Sertab Erener'in Rengarenk albümünde ' Koparılan Çiçekler 'e yaptığı remix ile büyük beğeni topladı. Yurt dışında bir çok kez New York ve Münih'te performans sergileyerek David Morales ve Fedde Le Grand'la aynı sahneyi paylaşan David Şaboy MAMB BEACH CLUB’da olacak.

Haberin Devamı

13 – 27 Ağustos Cuma Dj Alişan Aslan : MAMBO BEACH CLUB’ın resident Dj’liğini yapan, genç yetenek Dj Alişan Aslan özel hazırladığı setle MAMBO BEACH CLUB misafirlerini eğlendirmeye hazırlanıyor. 2006 yılında ilk DJ’lik deneyimini yaşayan Alişan Aslan daha 20 yaşında olmasına rağmen, bu kadar kısa sürede onlarca gece club’un de performans sergileyip binlerce kişiyi eğlendirmeyi başarmıştır. Sezon boyu Mambo Beach Club Dj kabini o’na emanet olup, bu zamana kadar olumlu tepkiler alan Alişan Aslan 13 Ağustos’ta sizleri de şaşırtacak.

14 Ağustos Cumartesi Dj Ece Toprak : Okan Bayülge’nin “Disko Kralı” programına konuk olan ve Okan Bayülgen’den “ Disko Kraliçesi” ünvanını alan Ece Toprak 14 Ağustos Cumartesi gecesi, Mambo Beach Club’da sizlere, gerçek bir disko gecesi yaşatacak.
20 Ağustos Cuma Dj Uğur Kirik (80’s) : Avrupa listelerinde yükselen yıldızımız, Londra’da 9.sıraya, Yunanistan listelerinde, 3.sıraya kadar yükselen Dj Uğur Kirik ve “Dance Girls” ile canlı performans sergileyerek misafirleri gecenin geç saatlerine kadar Mambo Beach Club’da eğlendirecek.

21 Ağustos Cumartesi Ayşe Özyılmazel & Yasemin Şefik : Biri gazeteci, ses sanatçısı diğeri radyo programcısı ve sanatçıların dostu. Mambo Beach Club misafirleri bu başarılı iki bayanı mixer başında göreceği için çok şanslı. 21 Ağustos’ta Ayşe Özyılmazel ve Yasemin Şefik ile eğlenmek istiyorsanız adresiniz Foça Mambo Beach Club.

28 Ağustos Cumartesi Dj Can Hatipoğlu :
Türkiye’nin en iyi Prodüktör Dj’i Can Hatipoğlu 28 Ağustos Cumartesi günü Mambo Beach Club’da mixer başına geçecek. Ünlü sanatçıların şarkılarına yaptığı remix’lerle misafirleri eğlencenin doruklarına çıkaracak.

Haberin Devamı

Eger siz de Mambo Beach Club ailesinin size özel hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden bu cennet koya uğrayın. Size düşündüğünüzden daha yakınız, İzmir 40 dakika, Eski Foça 15 dakika, Yeni Foça 5 dakika uzaklığında. Detaylı adres için aşağıdaki telefonları 24 saat arayabilirsiniz.

Adres : Mambo Beach Club / Fatih Mah. Oruçreis Cad. No:230 Yeni Foça – İZMİR
Tel : 0232 814 69 59 – 0533 927 75 45