Kültür Sanat Yaz tatilinde ilginizi çekecek kitap önerileri

Yaz tatilinde ilginizi çekecek kitap önerileri

04.07.2017 - 14:48 | Son Güncellenme:

hep kitap, yaz tatili için birbirinden sürükleyici, birbirinden eğlenceli, renkli ve ilgi çekici okuma önerileri sunuyor.

Yaz tatilinde ilginizi çekecek kitap önerileri

hep kitap’ın yaz için seçtiği okuma önerileri Suçlu, Hem de Çok Suçlu, Şimdi Moda Pastel, Zayn ve İşte Warhol, yayınevinin diğer kitaplarıyla birlikte raflarda okurları bekliyor.

Haberin Devamı

SUÇLU, HEM DE ÇOK SUÇLU

Romanları çok satanlar listelerinden hiç inmeyen Liane Moriarty’nin sırlara, dostluğa, kıskançlığa, evliliklere dair gerilim dozu yüksek romanı Suçlu, Hem de Çok Suçlu; geçtiğimiz yıl Goodreads sitesinin bir numarası olurken, New York Times Çok Satanlar Listesi’nde de haftalarca kaldı.
Sıradan bir günün aslında ne kadar sıra dışı olabileceğini hiçbiri tahmin edemezdi. Üç yetişkin çift, üç güzel çocuk, şahane bir bahçe ve bir barbekü partisi... Eğlenceli bir hafta sonu geçirmenin önünde ne gibi bir engel olabilir ki? Oysa hepsinin hayatının sonsuza kadar değişeceği bir gece olacaktır bu.

ŞİMDİ MODA PASTEL

Meredith Schorr imzalı Şimdi Moda Pastel, romantik komedi tutkunlarının tek solukta okuyacağı bir roman. Sürükleyici anlatımı, kitabı bitirdikten sonra bile düşünmeye devam edeceğiniz güçlü karakterleri ve karmaşık ama bir o kadar eğlenceli ilişkileriyle Şimdi Moda Pastel’i elinizden bir an olsun bırakamayacaksınız.

Haberin Devamı

ZAYN

Solo müzik kariyerini başarıyla sürdüren eski One Direction üyesi Zayn Malik, bu defa, hayatının hiç bilinmeyen ve çok merak edilen yönlerini anlattığı Zayn kitabıyla hayranlarının karşısına çıkıyor. Hem müzik hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen star, kitabında bugüne kadar röportajlarında anlatmadığı hikâyeleri, evinin arka bahçesindeki sığınağından stüdyo ortamına, yaşamının her detayını sevenleriyle paylaşıyor. Zayn adlı kitabında, Malik’in tüm samimiyetiyle anlattığı hikâyelerine ve duygularına; çoğu daha önce hiçbir yerde görülmeyen renkli, capcanlı yüzden fazla fotoğraf eşlik ediyor.

İŞTE WARHOL

hep kitap’ın Türkiye’deki okurlarla buluşturduğu muhteşem “İşte” serisi, sanat tarihi konusunda şimdiye kadar benzeri yapılmamış bir çalışma. Serinin ilk kitaplarından biri olan İşte Warhol; alışılagelmişin dışında saç rengi, sanatının bir parçası olan gösterişli yaşamı ve herkesin hafızasında yer etmiş çalışmaları ile popüler kültürün en önemli isimlerinden biri olan Andy Warhol’a odaklanıyor. Sanat tarihçisi Catherine Ingram ve İşte Warhol kitabına özel çizimleri ile Andrew Rae, daha fazlasını merak edenler için sahne ışıklarının gölgede bıraktığı yerlere dalarak, hastalıklarla geçen bir çocukluk, mağaza vitrinleri, gece kulüpleri, New York ve ölüm korkusu arasında sizi bir sanatçının adımlarını takip etmeye çağırıyor.