Kültür Sanat Yeni yayınlar

Yeni yayınlar

05.05.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni yayınlar

Yeni yayınlar

       Sanat Tarihi/ Germain Bazin/ Türkçesi: Üzra Nural - Selahattin Hilav/ Sosyal Yayınlar/ 596 sayfa
       Fransızların ünlü sanat tarihçisi Bazin'in kitabının temel özelliği, sanat ürünlerini ve olaylarını, zaman içindeki art arda gelişleri içinde ele alıp sergilemekle kalmayıp, onları kaynakları olan uygarlıklarla, dünya görüşleriyle ve tarihsel toplumsal gerçeklerle ilişkisi içinde ele alıp yorumlaması.

       Eroin/ Nil Gün/ Kuraldışı Yayınları/ 89 sayfa
       "Bu kitapta eroin bağımlısı bireyin psikolojisini, acılarını, eroinden kurtulmak için verdiği mücadeleyi ve bağımlıların aile yapılarını göreceksiniz... Düşüncenin suç olduğu toplumumuzda onlar da duygu suçlusudur. `düşünce özürlü' insanlar arasında onlar `duygu özürlüdür'" diyor Nil Gün.

       Microsoft Office 97/ P. Aitken - J. Fulton - S. Plumley - F. Wempen/ Türkçesi: Cüneyt Halu - Sedef Orhan/ Sistem Yayıncılık/ 954 sayfa
       Microsoft Office'in son sürümü yepyeni özellikler, yetenekler ve hatta World Wide Web erişimi sağlıyor. Kullanıcı için sağladığı ekstra kolaylıklar dışında Microsoft Office 97'de ihtiyacınız olan tüm ofis gereçlerini bulacaksınız. Office 97 süitinin tüm bileşenleri her biri ayrı bir bölümde adım adım ve herkesin anlayabileceği bir açıklıkta işlenmiş.