Kültür Sanat Yılmaz Erdoğan’ın yeni filminin adı belli oldu.. ‘Ekşi Elmalar’..

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filminin adı belli oldu.. ‘Ekşi Elmalar’..

03.09.2015 - 12:47 | Son Güncellenme:

Yılmaz Erdoğan’ın bir kez daha kamera karşısına geçeceği ve senaryosunu kendi hayatından yola çıkarak yazdığı film ‘Ekşi Elmalar’ 2016’da vizyona girecek.

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filminin adı belli oldu.. ‘Ekşi Elmalar’..

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filminin adı belli oldu.. ‘Ekşi Elmalar’..

Haberin Devamı

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filminin merakla beklenen ismi belli oldu. Yılmaz Erdoğan’ın yeni filminin adı ‘Ekşi Elmalar’ oldu.

Yılmaz Erdoğan, bundan öncede ‘Vizontele’, ‘Vizontele Tuuba’, ‘Organize İşler’, ‘Neşeli Hayatlar’ ve ‘Kelebeğin Rüyası’ filmlerinin yönetmenliğini yapmıştı.

Aslında daha önceden başlanması gereken film Son Umut (Water Diviner) filmi sebebiyle başlanmamıştı. Russell Crowe’un ilk yönetmenlik denemesi olan filmde rol aldığı için film ertelenmişti.

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi olacak olan ‘Ekşi Elmalar’ filminin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Film de, Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden ve Şükran Ovalı’nın yanı sıra Fatih Artman, Devrim Yakut, Ersin Korkut gibi isimlerde rol alacak…

Haberin Devamı

Ayrıca Farah Zeynep Abdullah (Muazzez), Songül Öden (Türkan) ve Şükran Ovalı (Safiye) karakterini canlandırırken Yılmaz Erdoğan ise dedesi olan Mehmet Sait Atay’ı ‘Reis’ karakteriyle hayat verecek.

Filmin çekimleri Muğla’da yapılacak ve yapımcılığı ise BKM üstlenecek. ‘Ekşi Elmalar’ filmi 2016 yılında sinemaseverlerle buluşacak…