Oynatma Listesi
HABERLER

11 Şubat 2020 Milliyet'te Gündem

11 Şubat 2020 Milliyet'te Gündem

İdlib’de rejimin Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik saldırısında 5 asker şehit oldu, 5 asker de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, saldırıya misliyle karşılık verildiğini, 115 rejim hedefinin ateş altına alındığını ve 101 rejim unsurunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Konya’da kız arkadaşı Ayşe D.’yi darp eden Özgür Duran’ı engellemek isterken ölümüne yol açan ve kasten öldürme suçundan tutuklanan 20 yaşındaki Kadir Şeker'in durumu hukukçular arasında yeni bir tartışma başlattı.

Çin’de yeni tip koronavirüs zatürresi (NCP) salgını nedeniyle can kaybı 1017, salgından etkilenenlerin sayısı da 42 bin 638’e yükseldi.

İspanya’nın dev kulübü Real Madrid, ilginç bir transfer hamlesiyle dikkat çekti. Dünyanın en genç teknik direktörü 18 yaşındaki öğrenci Jordan Hadaway, Real Madrid’le görüşmelere başladı.

İrlandalı model Chloe Loughnan ile olan evliliğini yaklaşık 6 ay önce sonlandıran şarkıcı Serdar Ortaç, son dönemde sık sık yan yana geldiği ve düet yapacakları konuşulan Seçil Gür’le görüntülendi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER