Oynatma Listesi
MAGAZİN

12 Şubat 2020 Magazin Haberleri Bülteni

12 Şubat 2020 Magazin Haberleri Bülteni

İbrahim Büyükak filmle ilgili, “Babam beyaz eşyacıydı ve sürekli bayi toplantılarından bahsederdi. Konuyu biraz suç komedisine çevirdim” dedi.

Oyuncu Halit Ergenç, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Eşi Bergüzar Korel’in sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ”İşine aşık" sözleri Ergenç’e hatırlatılınca, "Canım benim o" dedi.

Usta oyuncu Kadir İnanır, önceki gece Bebek'teki ünlü bir gece kulübü önünde görüntülendi.Araç içerisinden valelere adres soran İnanır, gazetecilerin patlayan flaşlarını görünce mekan önünde şoförünün kullandığı aracıyla ayrıldı.

Begüm Öner ile Ceyhun Fersoy, “İlk zamanlar zorlanırız diye düşünüyorduk ama tam tersine sette sadece arkadaş oluyoruz. Bazı ünlü çiftler yoğun çalışma saatlerinden yıpranıp, bunu kaldıramıyor. Evde tartışsak bile bunu sete yansıtmıyoruz” dedi.

Lüks kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Hadise, 9 Ocak tarihinden bu yana 'O Ses Türkiye'de ve verdiği konserlerde 12 ayrı kıyafet giydi. Bu kostümlerin toplam değeri 250 bin TL’yi buldu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER