Oynatma Listesi
HABERLER

13 Şubat 2020 Milliyet'te Gündem

13 Şubat 2020 Milliyet'te Gündem

Rize’de 2 yıl önce makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Rize eski Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin öldürülmesi olayını planlayıp azmettirdikleri gerekçesiyle 7 ilde 27 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ülkeyi etkisi altına alan kötü hava şartları rutin hayatı zorlaştırmaya devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle bir çok okul tatil edilirken meteoroloji özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerle ilgili önemli kar yağışı uyarısında bulundu.

Elazığ depreminin üzerinden 20 gün geçti. Hasar tespit çalışmaları 10 günde bitti ve şu ana kadar ağır hasarlı 283 bina yıkıldı. Her gün ortalama 50 hasarlı bina yıkılıyor. Acil yıkılacak bina sayısı 558. Ağır hasarlı bina sayısı ise 7 bin 698. Haftaya da yeni yapımına başlanacak binaların temeli atılacak. Binaların 1 yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final 2. maçında Galatasaray evinde Aytemiz Alanyaspor'u 3-1 yenmesine rağmen kupaya veda etti. İki takım arasında oynanan ilk maçı 2-0 kazanan Alanyaspor yarı finale yükseldi.

Koray Avcı Bursa'da sahne aldı. Hayranlarının önünde saçını taramaya başlayan şarkıcı, “Kadının olmadığı yerde medeniyet, müzik ve şiir olmaz. Bu ülkenin geleceği olan Özgecanlar’a Emine Bulutlar’a kıymayın. Kadına şiddete hayır!” şeklinde konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER