Oynatma Listesi
HABERLER

Aynı tabut içerisinde son yolculuğuna uğurlandılar

Samsun’da girdiği bunalım sonucu 3 haftalık bebeğini öldürüp intihar ettiği iddia edilen anne ve bebeği aynı tabut içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Tabutun üzerindeki bebeğin kıyafetine bakarak gözyaşı döken acılı baba, bebeğin kendi kusmuğunda boğulmuş olabileceğini söyledi.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Fatma Bayrak Berlik (27), girdiği bunalım sonucu evlerinde önce 3 haftalık kızı Aybüke Berlik’i bebek yastığı ile boğarak öldürüp daha sonra kendini asarak intihar etti. Kocasının telefonla arayıp ulaşamaması üzerine eve gönderdiği anne ve babası yedek anahtarla kapıyı açtıklarında korkunç manzarayla karşılaştı. Berlik’in ailesi olayı 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri anne ve bebeğinin ölmüş olduğunu tespit etti. Fatma Bayrak Berlik’in yaklaşık bir yıllık evli olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Anne ve 20 günlük bebeği aynı tabut içerisinde
Olayın ardından anne ve 20 günlük bebeği otopsisi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İşlemlerin ardından anne ve bebeğin cansız bedeni aynı tabut içerisinde helallik alınmak üzere evlerine getirildi. Ayrıca tabutun üzerine bebeğin kıyafetleri de konuldu. Burada alınan helalliğin ardından anne ve bebeği için cenaze namazı kılındı. Sonrasında ise ikili Derecik Mezarlığı’na defnedildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER