Oynatma Listesi
MAGAZİN

Magazin Haberleri Bülteni (5 Şubat 2020)

İşte magazin gündeminin öne çıkan gelişmeleri...

Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz nişanlanıyor

Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz, Nişantaşı’ndaydı. Çift, evlilik yolunda ilerlemek için ilk adımı atacaklarını duyurdu.

Ünlü sanatçının en acı anı! Ayakta durmakta zorlandı

Türk sinemasının emektar oyuncularından, 'Altın Portakal' ödüllü Ahmet Mekin'in (Kurteli) (88), kanser tedavisi gördüğü hastanede, dün hayatını kaybeden eşi Kumral Şükran Kurteli (82), Balıkesir'in Erdek ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Başak Parlak ve yeni sevgilisi Brüksel’de

Başak Parlak, geçtiğimiz ekim ayında ayrıldığı sosyal medya fenomeni Sezgin Yılmaz’ı çabuk unuttu. Oyuncu, Güney Kaliforniya Üniversitesi Politika ve Ekonomi Bölümü mezunu Bedir Özuslu’yla, yeni bir aşka yelken açtı.

Eda Taşpınar pişman oldu

Çıktığı tatillerde birbirinden ilginç yiyecekleri deneyen Eda Taşpınar, son olarak Tulum'da bir tabak dolusu çekirge yemişti. Ancak Taşpınar'ın bunu sosyal medya hesabından paylaştığına pişma olduğu iddia edildi.

Bensu Soral heykeli sosyal medyayı salladı!

Oyuncu Bensu Soral, bir hayranı tarafından yapılan heykelini sosyal medya hesabından paylaştı. Bensu Soral, hayranının yaptığı heykeli çok güzel bulduğunu söyleyip teşekkür etti. Ancak güzel oyuncunun takipçileri, heykeltıraşı bu eseri yaptığına pişman ettirdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER