Büyülü ses: Melek Büyükçınar

Büyülü ses: Melek Büyükçınar

13.06.2023 - 11:56 | Son Güncellenme:

Onu Ata Demirer’in başrolünde oynadığı Bursa Bülbülü filmindeki sesiyle tanıdık. Müzik sektörüne çocuk yaşlarda adım atan Melek Büyükçınar, birçok ünlü isimle çalıştı. Şimdilerde kendi single’ını çıkaran ve sahne almaya başlayan Melek Büyükçınar hem filme dahil olma sürecini hem de planlarını anlattı.

Büyülü ses: Melek Büyükçınar

Aslında onu ilk kez katıldığı bir yarışma programında görüp, dinledik… O zamanlar henüz 8 yaşındaydı… Müzikle hep iç içe büyüyen Büyükçınar, "müziğin içinde doğmak büyük bir şans" diye nitelendiriyor bu mesleğe olan aşkını…

Haberin Devamı

Ailesinde de birçok müzisyen bulunan başarılı isim, bugüne kadar Ajda Pekkan, Seda Sayan, Sinan Akçıl gibi birçok isme vokal oldu. 2022 yılında Berdan Mardin' i ile seslendirdiği aynı zamanda sözlerini kendisinin yazdığı ilk bestesi "Efsaneyi" yaptı. Bursa Bülbülüne dahil olma süreci ise, Taşkın Sabah vesilesiyle oldu. Sabah ile daha önceden tanıştığını söyleyen Büyükçınar, "film için Taşkın abi beni aradı ve kendimi stüdyoda buldum" sözleriyle anlattı heyecanını.

Ata Demirer gökkuşağı gibi rengarenk

"Ata Demirer ile çalışmak nasıl bir his" diye soruyorum. "O gökkuşağı gibi rengarenk, öyle eğlenceli öyle keyifli ki" diye tanımlıyor Melek… Ata Demirer’in yazdığı "Beyaz Zambaklar" ve "Unutma beni" şarkılarını ilk duyduğu an büyülendiğini de sözlerine ekliyor.

Haberin Devamı

Gönül Akkor, Bülent Ersoy ve Müslüm Gürses hayranı olan Melek Büyükçınar için klasik Türk müziğinin yeri bambaşka.  Genç isim, bir Müslüm Gürses şarkısı olan "Seni Yazdım Kalbime" yorumuyla da hayranlarından tam not aldı.

İleriye dönük planları için ise, tek bir hayal üzerinde duruyor Melek ve "geçmiş dönemin müziğini şuan ki döneme aktarmak istiyorum" diyor…

Röportajın tamamı...