Otomobil Bulgaristan Rallisi'nde zafer Yağız Avcı'nın!

Bulgaristan Rallisi'nde zafer Yağız Avcı'nın!

24.05.2017 - 10:03 | Son Güncellenme:

2017 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci ayağı Bulgaristan Rallisi ile devam etti. CPM Yazılım ana sponsorluğunda yarışan Neo Motorspor takımından deneyimli pilot Adil Küçüksarı yarışı Sınıf N’de 2’nci, Yağız Avcı ise yarışı Genel Klasman 1’inciliği ile tamamladı.

Bulgaristan Rallisinde zafer Yağız Avcının

Otomobil sporları tutkunlarının vazgeçilmezi Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 2017 yılındaki ikinci ayağı olan Bulgaristan Rallisi, kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Haberin Devamı

CPM Yazılım ana sponsorluğunda yarışan Neo Motorspor takımından deneyimli pilot Adil Küçüksarı yarışı Sınıf N’de 2’nci, Yağız Avcı ise yarışı Genel Klasman 1’inciliği ile tamamladı.

Yarışın ikinci gününde son 4 etabı şanzıman arızası ile tamamladığını belirten deneyimli pilot Adil Küçüksarı; "Zorlu bir yarıştı. Yaşadığımız şanzıman arızasına rağmen şanslı olduğumuzu söylemeliyim, çünkü yarışa devam edebildik ve bitirdik. Neo Motorspor takımımızdan Yağız Avcı da göğsümüzü kabartan bir başarı elde etti. Bulgaristan Rallisi organizasyon olarak oldukça iyiydi. Etaplar alışık olmadığımız türden olduğu için zorlandık. 2017 Türkiye Ralli Şampiyonası için önemli puanlar elde etmemizin yanı sıra bu yarış Balkan Şampiyonası'na da dahil olduğu için uluslararası bir şampiyonada değerli puanlar ve kupalar almanın gururunu yaşıyoruz." dedi.