Otomobil En büyük karavan filosunu kurdu!

En büyük karavan filosunu kurdu!

19.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yerli karavan üreticilerinden Crawler ile iş birliği yapan Enterprise Türkiye, 100 adet karavanı filosuna katarak Türkiye’nin en büyük karavan filosuna sahip araç kiralama markası oldu.

En büyük karavan filosunu kurdu

 

Özellikle pandemi nedeniyle karavan tatili, son yılların en popüler tatil seçenekleri arasında yer alırken, bu, Türkiye’deki karavan talebine de yansıyor. Araç kiralama sektöründe yenilikçi yatırımlarla dikkat çeken dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise Rent A Car’ın ana franchise sahibi Enterprise Türkiye, bu alanda da sektördeki en büyük yatırımı gerçekleştirerek bir ilke imza attı.

Haberin Devamı

Yerli karavan üreticilerinden Crawler ile iş birliği yapan Enterprise Türkiye, 100 adet karavanı filosuna katarak, Türkiye’nin en büyük karavan filosuna sahip araç kiralama markası oldu. Crawler’ın “İZZ 458” ve “ANKA 300” modellerini filosuna dahil eden Enterprise Türkiye, yeni karavanlarını ilk etapta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda araç kiralama müşterileriyle buluşturacak. İlerleyen dönemlerde ise İzmir, Antalya ve Trabzon başta olmak üzere karavana en çok ihtiyaç duyulan şehirlerde hizmete sunacak.

Online karavan kiralama

Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, “İnsanların doğaya daha yakın olma, doğanın içinde tatil yapma isteklerinin ciddi bir şekilde arttığını görüyoruz. Bu noktada, arazi karavanlarına olan talep her geçen gün artarken, filomuza karavan eklemeye karar verdik. Yerli bir üretici olan Crawler, karavan alanında çok iyi ve oldukça kaliteli modeller üreten bir marka. Gerek ürüne gerekse müşteriye bakışları bakımından çok iyi bir uyum sağladığımıza inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Bu iş birliğiyle beraber karavan tatili yapmak isteyen veya karavanı deneyip karavan sahibi olmak isteyen birçok kişinin bunu deneyimleme fırsatı bulacağına dikkat çeken Tangün, “Diğer taraftan, şu anda Türkiye’nin en hızlı ve pratik şekilde online karavan kiralama hizmeti sunan araç kiralama firmasıyız. Müşterilerimizi herhangi bir form doldurma işlemiyle uğraştırmıyoruz. Tek tuşla doğrudan kiralama imkânı sunarak oldukça pratik bir hizmet veriyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

‘Ulaşılabilirlik artacak’

Crawler Karavan CEO’su Selami Kullemci ise, “Enterprise Türkiye’ye iki farklı karavan modelimizin teslim ediyoruz. Off-road özelliğe sahip çekme karavanımız İZZ 458 her türlü arazi koşuluna uyum sağlayabiliyor. SUV veya pick-up modellerin arkasına takılabiliyor... Diğeri ise 4x4 pick-up’ların üzerlerine monte edilebilecek ergonomiye sahip üst yapı karavanımız ANKA 300. Bu modelimiz, biraz daha kısa kamplar için uygunken B sınıfı ehliyete sahip herkesin deneyimleyebileceği bir model” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kullemci, bu iş birliğinin karavan pazarı için de değerli olduğunu kaydederek, “Yapılan anlaşma karavancılığı, karavan kiralama kültürünü ve söz konusu outdoor eğilimini pozitif yönde etkileyecektir” dedi.