Otomobil Jeep Compass’a Özel Kredi Fırsatı!

Jeep Compass’a Özel Kredi Fırsatı!

05.10.2012 - 11:36 | Son Güncellenme:

Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep markasının kompakt SUV segmentindeki temsilcisi Jeep Compass için düzenlenen Ekim ayı kredi kampanyası dikkat çekiyor.

Jeep Compass’a Özel Kredi Fırsatı

Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Jeep Finans kanalıyla 30 bin TL’ye kadar 30 ay vade ve % 0.89 faizli kredi kullanma imkânı sunulan kampanya kapsamında 1175 TL’lik taksitlerle Jeep Compass sahibi olma fırsatı sunuluyor. Bununla birlikte tercih eden için aynı kampanya çerçevesinde yarısı Ekim 2012 tarihinde peşin ödemeli, kalan yarısı ise tam 1 yıl sonra geri ödemeli özel kredi kampanya imkânları da yer alıyor.

80 bin 500 TL’den başlayan ekonomik fiyatıyla dikkat çeken Yeni Jeep Compass, 2.0 litre 156 HP’lik benzinli motor ve CVT otomatik şanzıman kombinasyonla sadece önden çekişli olarak satın alınabiliyor. Zengin bir donanım paketiyle müşterilerinin beğenisine sunulan Yeni Jeep Compass’ta 6 havayastığı, ESP, ABS, BAS (Fren Destek Sistemi), Yokuş Kalkış Desteği, hız sabitleyici, elektrikli devrilme önleyici, lastik basınç monitörü, 6 CD’li ve MP3 çalarlı müzik sistemi, Bluetooth, AUX girişi, otomatik klima, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, katlanabilir arka koltuklar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, 18 inçlik alaşım jantlar, ön ve arka sis farlarıyla koyu renk arka camlar gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor.

Ülkemizde Tofaş tarafından temsil edilen Jeep markasının kompakt SUV sınıfında yer alan başarılı temsilcisi Compass için düzenlenen Ekim ayı kampanyası, yeni bir SUV alacaklar için çok seçenekli kredi kullanabilme özellikleriyle dikkat çekiyor. Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Jeep Finans kanalıyla 30 bin TL’ye kadar 30 ay vade ve % 0.89 faizli kredi kullanma imkânı sunulan kampanya kapsamında aylık 1175 TL’lik taksitle Jeep Compass sahibi olma fırsatı sunuluyor. Bununla birlikte tercih eden için aynı kampanya çerçevesinde yarısı Ekim 2012 tarihinde peşin ödemeli, kalan yarısı ise tam 1 yıl sonra geri ödemeli özel kredi kampanya imkânları da yer alıyor.

80 bin 500 TL’den başlayan satış fiyatıyla dikkat çeken Yeni Jeep Compass, 2.0 litre 156 HP’lik benzinli motor ve CVT otomatik şanzıman kombinasyonla ve sadece önden çekişli olarak satın alınabiliyor. Zengin bir donanım paketiyle Jeep tutkunlarının beğenisine sunulan Yeni Jeep Compass’ta 6 havayastığı, ESP, ABS, BAS (Fren Destek Sistemi), Yokuş Kalkış Desteği, hız sabitleyici, elektrikli devrilme önleyici, lastik basınç monitörü, 6 CD’li ve MP3 çalarlı müzik sistemi, Bluetooth, AUX girişi, otomatik klima, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, katlanabilir arka koltuklar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, 18 inçlik alaşım jantlar, ön ve arka sis farları ve koyu renk arka camlar gibi ekipmanlar standart olarak yer alıyor. Açılır tavan isi isteğe bağlı donanım kapsamında tercih edilebiliyor.

Daha yüksek yay ve amortisör değerleri ve denge çubuğunun artırılmış çapı ile yeniden ayarlanmış bir süspansiyona sahip Jeep Compass’ın 2.0 litre silindir hacimli ve çok noktadan enjeksiyonlu benzinli motoru, 156 HP güç ve 190 Nm tork üretiyor. 0-100 km/s hızlanmasını 10.6 sn’de tamamlayan ve 183 km/s’lik maksimum hıza erişebilen yeni Jeep Compass, 100 km’de ortalama 8.2 litrelik yakıt tüketim değeriyle de dikkat çekmeyi başarıyor.