Otomobil Jeep Türkiye’den Eylül Kampanyası!

Jeep Türkiye’den Eylül Kampanyası!

21.09.2012 - 10:35 | Son Güncellenme:

Tüm Jeep Modellerinde Yarısı Şimdi, Yarısı 2013’te Ödemeli Kredi Kampanyası!

Jeep Türkiye’den Eylül Kampanyası

Tofaş çatısı altında temsil edilen ve kuruluşunun 71. yılını kutlayan Jeep markası, Grand Cherokee’den Compass’a kadar tüm modelleri için çok özel bir kredili ödeme kampanyasına start verdi. 30 Eylül tarihine kadar sürecek olan ve Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Jeep Finans kanalıyla hizmete sunulan kredi kampanyası kapsamında tüm Jeep modelleri için yarısı Eylül 2012 tarihinde peşin ödemeli, kalan yarısı ise tam 1 yıl sonra geri ödemeli kredi imkânı sunuluyor. Cazip nakit indirimlerinin sunulduğu kampanya kapsamında % 0.97’den başlayan faiz oranları ile 120 bin TL’ye kadar kredi kullanma seçenekleri de yer alıyor.

Jeep Türkiye, Eylül ayı boyunca Jeep Compass modelini 80 bin 500 TL; Jeep Cherokee modelini 65 bin Euro; Jeep Wrangler modelini 73 bin Euro ve Jeep Grand Cherokee modelini ise 103 bin Euro’dan başlayan satış fiyatlarıyla müşterilerinin beğenisine sunuyor.


Tofaş çatısı altında yer alan Jeep Türkiye, Eylül ayında cazip nakit indirimlerinin yanı sıra Koç Fiat Kredi çatısı altında yer alan Jeep Finans desteğiyle hayata geçirilen özel kredi kampanyasıyla da dikkat çekiyor. 30 Eylül tarihine kadar sürecek olan kredi kampanyası kapsamında tüm Jeep modelleri için yarısı Eylül 2012 tarihinde peşin ödemeli, kalan yarısını ise tam 1 yıl sonra geri ödemeli kredi imkânı sunuluyor.

Jeep Türkiye’nin büyük ilgi gören kampanyası kapsamında % 0.97’den başlayan faiz oranları ile 120 bin TL’ye kadar kredi kullanma seçenekleri yer alıyor. Jeep Türkiye, Eylül ayı boyunca Jeep Compass modelini 80 bin 500 TL; Jeep Cherokee modelini 65 bin Euro; Jeep Wrangler modelini 73 bin Euro ve Jeep Grand Cherokee modelini ise 103 bin Euro’dan başlayan satış fiyatlarıyla müşterilerinin ilgi ve beğenisine sunuyor.

Yazarlar