Otomobil Kampanyalar yaz tatili yapmıyor!

Kampanyalar yaz tatili yapmıyor!

19.07.2011 - 14:00 | Son Güncellenme:

Yaz sıcaklarının ve tatil atmosferinin yoğun olarak hissedildiği Temmuz ayında da, fırsat dolu kampanyalar devam ediyor.

Kampanyalar yaz tatili yapmıyor

Kampanyalar çerçevesinde uygun ödeme koşullarının yanında 7 bin TL'yi bulan indirimler de var.

Haberin Devamı

Giulietta’da yaza özel sunroof keyfi!

Alfa Romeo Türkiye, orta sınıftaki Giulietta için yaz mevsimine yakışır bir sunroof kampanyası düzenliyor. Kampanya kapsamında Giulietta’nın 1.6 lt JTDM (105 HP) dizel versiyonunu tercih edecek olan Alfa Romeo müşterilerine 1.600 euro değerindeki sunroof hediye ediliyor. Türkiye'ye 3’ü benzinli toplam dört farklı motor seçeneğiyle ithal edilen Giulietta’nın benzinli versiyonları, temmuz ayında 22 bin 500 euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Sunroof kampanyasına dahil Giulietta 1.6 JTDM (105 HP) versiyonuysa, 24 bin 750 euro’dan başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip.

Bunun yanında Alfa Romeo'nun lüks küçük sınıftaki temsilcisi MiTo'nun 1.4 lt 170 HP Quadrifoglio Verde (Dört yapraklı yonca) versiyonu, 21 bin 950 euro’dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Chevrolet’de fırsatlar bitmiyor

Sürekli genişleyen model yelpazesiyle dikkat çeken Chevrolet, temmuz ayında da avantajlı fiyatlar sunmaya devam ediyor. Popüler Cruze Sedan modeli, bu ay 33 bin 908 TL’den başlayan iddialı fiyatlarla satılıyor. 124 HP'lik 1.6 lt benzinli motorla donatılmış Cruze Sedan, dinamik ve sportif görünümünün yanı sıra geniş güvenlik ve konfor ekipmanlarıyla da dikkat çekiyor.

SUV sınıfının çok yönlülüğünü, bir aile otomobilinin tarzı ve kullanışlılığıyla birlikte sunan, Türkiye pazarında SUV 4x4 sınıfının popüler araçlarından olan Captiva ise temmuz ayında 70 bin 925 TL'den başlayan cazip fiyatıyla ilgi görmeye devam ediyor. Müşteriler tarafından büyük talep alan "Captiva 4x4 Sportif Krom Aksesuar Kiti" ise temmuz ayında 1.300 TL’lik cazip fiyat avantajıyla satışa sunulmakta. Sportif krom aksesuar kitinin içinde yan basamaklar, arka stop lambaları krom çerçevesi, ön tampon alt yüzü ve ön sis farı çerçevesi bulunuyor.

Konforlu sürüş keyfini ve üstün standart donanım seviyesini cazip fiyatlarla sunan Chevrolet Epica da, avantajlı modeller arasında. 2.0 lt dizel (150 HP) motor ve 6 ileri otomatik şanzımanla donatılan Epica, 59 bin 765 TL'lik fiyat etiketine sahip. Araçta 8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu, elektronik iklim kontrollü klima, ön ve arka sis lambaları, krom bagaj çıtası, 17 inçlik alaşımlı jantlar, deri döşemeli ısıtmalı koltuklar, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, yağmur sensörü, 6'lı CD/MP3 çalar, otomatik katlanan elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, direksiyondan kumandalı müzik sistemi standart.
Eğlenceli ve dinamik şehirli otomobil Spark ise, 24 bin 372 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Haberin Devamı

Fiat'ta bir dolu kampanya

Fiat Türkiye, binek ve hafif ticari araçlarında bir dolu kampanya yapmış. Fiat 500’ün elektrikli softtop tavanıyla her mevsim kullanılabilecek Cabrio versiyonu, bir süre için Fiat 500’lerle aynı satış fiyatıyla müşterilere sunuluyor. Kampanya kapsamında Fiat 500C’nin 1.2 lt (69 HP) POP versiyonu 37 bin 240 TL yerine, 4 bin 152 TL’lik avantajla 33 bin 88 TL’ye satın alınabiliyor. Fiat'ın diğer küçüğü Panda ise 22 bin 170 TL’den başlayan iddialı fiyatlarla satılıyor.
"Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea” kampanyası da, temmuz ayında sürüyor. Kampanya kapsamında 1.4 lt (77 HP) ile Linea’nın 1.3 lt (90 HP) dizel motorlu versiyonlarının fiyatları birbirlerine eşitlenirken, 1.6 lt (105 HP) dizel versiyonu da 1.4 lt Turbo (120 HP) benzinli motor seçeneğiyle aynı fiyata satılıyor. Böylece Linea'nın 1.3 lt dizeli 31 bin 69 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla sunulurken, 1.6 lt dizel motor seçeneğiyse 35 bin 636 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor.

Ticarilerde dosya masrafı yok

Fiat Türkiye, temmuz ayında da hafif ticarilerinde çok özel olanaklar sunuyor. Ducato, Doblo ve Fiorino modellerini kapsayan kampanyada, Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans’tan kredi kullanacak müşterilerin dosya masrafları karşılanırken, ekstra indirim ayrıcalıkları sağlanıyor. Kampanya kapsamında ayrıca, Fiat Finans’tan 10 bin TL’ye kadar kredi kullanımlarında 10 aya kadar vadede yüzde "0" faiz imkanı da sunuluyor. Fiorino, Doblo Classic ve yeni Doblo satın alanlara ise 3 yıl veya 150 bin kilometre garanti standart.

Haberin Devamı

Ayda 440 TL'ye Fiesta

Ford Otosan'ın uyguladığı "Ford Options" sistemi, temmuz ayında da avantajlı seçenekler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Fiesta, ayda 440 TL’den başlayan taksitlerle satılırken, Ford Options'la otomobil satın alanlara bir yıllık "FKasko" hediye ediliyor.

Haberin Devamı

Sınıfının en çok tercih edilen 5 kapılı modeli olan Fiesta, temmuz ayında 29 bin 815 TL'den başlayan fiyatlar ve 440 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor. Geçen ay sınıfının en çok satan modeli olan Focus ise 32 bin 435 TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 11'e varan indirimlerle sunuluyor. Temmuz kampanyasıyla, yeni C-MAX’e 45 bin 510 TL’den, Ford Mondeo’ya ise 51 bin 620 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Birbirinden farklı tekliflerin yer aldığı Ford Options ödeme sisteminden yararlanmak isteyen müşteriler, seçtikleri Ford modelinin yüzde 30’unu peşin verdikten sonra kalan tutarı FordOptions kredisi olarak kullanıyor. FordOptions kredisi, araç fiyatının yüzde 40'ını 48 aya varan vadeyle ödeme ve kalan yüzde 30'luk tutar için üç farklı tekliften birinden yararlanma imkanı sağlıyor. Tüketici, arzu ederse vade sonundaki son ödeme tutarı yetkili satıcı tarafından kapatılırken, araç takas edilerek en geç dört yıl sonra tamamen yeni bir Ford'a sahip oluyor. Bir diğer seçenekteyse aracın kalan yüzde 30'luk tutarı ödenerek kredi kapatılıyor ve araç kullanılmaya devam ediliyor. Son alternatifte ise hiçbir bir ek ödeme yapmadan araç, yetkili satıcıya iade ediliyor ve müşteriye kısa dönemli ihtiyaçları için nakit para sağlanmış oluyor.

Ticarilerde de fırsat var

Hafif ticari araçlarında da benzersiz avantajlarına devam eden Ford, temmuz ayında Transit ve Transit Connect modelleri için özel ödeme koşulları fırsatlar sunuyor. 5 bin TL peşinat ve 60 aya varan vade seçenekleri ya da 18 bin TL için 18 ay vadede yüzde "0" faiz avantajıyla Ford Transit veya Ford Transit Connect sahibi olunabiliyor. Ayrıca temmuz ayına özel, Transit Connect Kombi K210S 1.8 TDCi (75 PS) modeli 28 bin 95 TL'lik özel fiyat ve "destekli kredi" avantajıyla satışa sunuluyor. Destekli kredinin kullanılmadığı durumlardaysa yüzde 3 indirimden ve 27 bin 130 TL'lik fiyattan yararlanmak da mümkün.



Accent Blue'da ödeme kolaylığı

Hyundai Assan, temmuz ayında yeni modeli Accent Blue'yu 34 bin 300 TL'den başlayan fiyatlar ve uygun ödeme koşullarıyla satıyor. Bu sayede örneğin Accent Blue'nun 1.4 lt benzinli motor seçeneğini, Hyundai Finans aracılığıyla 9 bin 41 TL peşinat ve ayda 699 TL ya da 19 bin 882 TL peşinat ve ayda 399 TL'lik taksitlerle satın almak mümkün. Bu taksitler, 48 aylık vade için geçerli.



Sınırlı sayıdaki Juke için özel fiyat

Nissan, yeni modeli Juke'un "DIG-T Sport Pack 4x2" versiyonunu, temmuz ayında 55 bin 500 TL'lik özel tanıtım fiyatıyla satışa sunuyor. Ayrıca Nissan'ın temmuz fırsatları kapsamında Micra da, ayda 413 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor.

190 HP güç üreten ve sınırlı sayıda bulunan Nissan Juke DIG-T Sport Pack 4x2 (manuel şanzımanlı) versiyonu, temmuz ayına özel 55 bin 500 TL'lik tanıtım fiyatıyla satışa sunuldu. 2000 devirde 240 Nm tork üretebilen 190 beygirlik benzinli motora sahip Juke DIG-T, 0'dan 100km/s hıza 8 saniyede ulaşıyor. Önden çekişli olan, 100 km'de ortalama 6.9 lt yakıt tüketim değerine sahip Juke Sport Pack DIG-T, 215 km/s hıza çıkabiliyor. Araçta ABS, ESP, otomatik klima, ön+yan ve perde hava yastıkları, 17 inç alüminyum alaşım jantlar, spor tip koltuk döşemesi, karartılmış arka camlar ve yol bilgisayarı gibi özellikler sunuluyor.

Micra'ya özgü taksitler

Nissan'ın minik ve sevimli modeli Micra da, temmuz ayındaki avantajlardan yararlanmış. Nissan, temmuz kampanyası kapsamında 29 bin 282 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatlarına sahip Micra için 13 bin 282 TL peşinat ve 48 ay için, ayda 413 TL'lik taksit ödeme imkanı sunuyor.



Peugeot'nun benzinli modellerinde
6 bin 600 TL'ye varan indirimler var


Kısa bir süre için benzinli Peugeot modellerinde inanılmaz fiyatlar var. Peugeot'nun 207, 308, 3008 ve 508 modellerinde geçerli bu avantajlar, kısa bir süre için 6 bin 600 TL’yi buluyor.
Kısa süre için geçerli olan 6 bin 600 TL’ye varan "fiyat avantajı", 100 km'de 4.6 lt'den başlayan şehir dışı yakıt tüketimiyle yaşanacak "ekonomik avantaj", performanslı VTi ve THP motor seçenekleriyle "teknolojik avantaj" ve yüksek donanım seviyeleriyle elde edilen "pratik avantaj" hesaba katıldığında, temmuz ayında benzinli Peugeot modellerinin adeta "dört tarafı avantajlarla çevrili." Kampanya dahilinde Peugeot 207’ler 30 bin TL’den, 308’ler 39 bin TL’den, 3008’ler 49 bin TL’den, yeni 508 ise 59 bin TL’den başlayan fiyatlarla dikkat çekiyor.

Peugeot'nun avantajlarla sunulan benzinli motor seçenekleri arasında en çok tercih edileni "VTi" motor seçeneği. 1.6 lt hacminde olan ve Sürekli Değişken Supap Zamanlaması teknolojisine sahip VTi motor, 6000 d/d’da 120 HP azami güç ve 4250 d/d’da 160 Nm azami tork üretiyor. Çok noktalı enjeksiyon sistemine sahip 1.598 cc hacimli motor üstten çift eksantrikli yapısı, sürekli değişken supap zamanlaması ve supap açıklığını ayarlayan sistemiyle düşük tüketim ve yüksek performans elde ediyor. Bu motor, sahip olduğu teknolojiler ile CO2 emisyonlarının önemli şekilde azalmasını sağlıyor. Söz konusu motor seçeneği Peugeot'nun 207, 308, 3008 ve 508 modellerinde, 5 ileri, otomatik ve Auto6R olmak üzere farklı vites kutusu seçenekleriyle eşleştiriliyor.

Düşük tüketim, yüksek performans

Yüksek basınçlı turbo teknolojisine sahip THP benzinli motorlarsa, daha az yakıt tüketimi, daha fazla motor gücü ve yüksek performanı birarada sunuyor. THP (Turbo High Pressure-Yüksek Basınçlı Turbo) olarak adlandırılan ve yine yüksek basınçlı direkt enjeksiyonlu sistemle donatılan 4 silindirli benzinli motorlar, yakıt tüketiminde tasarruf ve egzost emisyonunu düşürmekle kalmayıp, sürüş keyfi de sunuyor. Bu seçenek, Peugeot'nun 308 ve 3008 modellerinde 6 ileri otomatik vites kutusu, 508 modelindeyse hem 6 ileri manuel hem de 6 ileri otomatik vites kutusu alternatifiyle sunuluyor.



Renault'da faiz halen 'sıfırın altında'

Renault, temmuz ayında da müşterilerine, satın alacakları tüm binek modellerde ve yeni Kangoo Multix modelinde "sıfırın altında faiz" fırsatı sunuyor. Bu cazip kampanya dahilinde Renault'nun Clio HB 1.2 lt benzin versiyonu 29 bin 750 TL, Clio HB'in 1.6 lt benzinli ve otomatik şanzımanlı versiyonu 33 bin 300 TL, Megane HB modelinin 1.6 lt benzinli motorlu ve Expression donanımlısı 37 bin 550 TL ve Fluence'ın 1.6 lt benzinli ve Extreme donanım paketli versiyonu da 39 bin 500 TL'lik fiyatlarla satışa sunuluyor.



Kredi faizi ödemeden Skoda Roomster...

Faizlerin artışa geçtiği bir dönemde Skoda, VDF işbirliği ile Roomster ile Yeti modelleri için, 12 ay vadede ve 15 bin TL'ye kadar olan kredilerde yüzde "0" faiz uyguluyor.

14 bin 300 TL peşin verip, 15 bin TL kredi kullananlar, küçük MPV sınıfının en gözde araçlarından biri olan Skoda Roomster'a hemen sahip olabiliyorlar. Kalitesiyle kendini kanıtlamış, fiyatlarıyla fark yaratan Skodalar için en yeni ve uygun kredileri tüketiciyle buluşturan VDF, SUV sınıfında 1.2 lt'lik motor seçeneği ve 7 ileri DSG şanzıman alternatifini sunan Yeti için de avantajlar dünyasının kapılarını aralıyor. Yeti için 12 aylık vadeyle 15 bin TL’lik kredi kullananlar da hiç faiz ödemeyecek. Yeti'nin, önden çekişli ve 4 silindirli 1.2 lt'lik benzinli modeli, özellikle şehir içi kullanımda otomatik şanzıman ve yüksek sürüş pozisyonu arayanların tercihi olarak öne çıkıyor. Yeti'nin fiyatı 41 bin 500 TL'den başlıyor.

Ayrıca yine aynı kampanya kapsamında Skoda Yeti ve Roomster satın almak isteyenler, VDF’den 30 bin TL için 48 ay vadeyle ve aylık 785 TL'den başlayan taksitlerle araçlarına hemen kavuşabiliyorlar. Skoda'yı tercih etmek isteyenler, VDF’nin 6 aydan 60 aya kadar uzanan esnek vade koşulları ve avantajlı faiz oranıyla da Yeti ve Roomster’a kavuşabilirler.




Subaru Legacy'de 7 bin TL'ye varan fırsat

Legacy Sedan ve Legacy SW modellerinde özel indirimler uygulayan Subaru, yaz aylarıyla birlikte sunduğu cazip fırsatlara devam ediyor. Temmuz ayında Subaru sahibi olmak isteyenler, peşin alımlarda 7 bin TL'ye varan indirimlerden yararlanabiliyor.

Benzersiz teknolojisi, üstün motor performansı ve yüksek güvenlik özellikleriyle pazarda fark yaratan; tüketicileri ileri teknoloji ve konforla buluşturan Subaru, temmuz ayında da avantajlı kampanyalarına devam ediyor. Legacy’nin sedan modellerinde anahtar teslimde 7 bin TL’ye varan (6 bin 884 TL) indirim kararı alan Subaru, aynı şekilde Legacy’nin SW (Station Wagon) modelinin benzinli versiyonlarında 6 bin TL’ye (5 bin 900 TL), dizel motorlu versiyonlarındaysa 5 bin TL’ye (4 bin 600 TL) varan peşin alım indirimleri sağlıyor. Subaru, mayıs ayında başlattığı kredili alım fırsatlarını da sürdürüyor.





Volvo OtoFinans'tan S40'a sıfır faiz uygulaması

İsveçli üretici Volvo, temmuz ayında 1.6 lt (180 HP) benzinli motora sahip S80 T4 Prestij Edition modelini 93 bin 610 TL’den, 2.0 lt (163 HP) dizel motora sahip S80 D3 Prestij Edition versiyonunu ise 113 bin 808 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Prestij Edition donanım paketinde, Volvo S80’in zengin standart ekipman listesine ek olarak ön-arka park sensörü, arka camda perde, hıza duyarlı direksiyon, bi-Xenon farlar, High Performance ses sistemi, iç hava kalite sistemi ve deri döşeme de bulunuyor.

Volvo OtoFinans’ın temmuz ayına özel kampanyasında ayrıca, S40 modeline 20 bin TL için 12 ay sıfır faiz uygulaması sunuluyor. Aynı şartlar, S40'ın stationwagon kasa tipi olan V50 modeli için de geçerli. Bunun yanında yine Volvo OtoFinans sayesinde 30 bin TL kredi kullanarak ve 60 ay için, ayda 690 TL taksit ödeyerek bir Volvo S6 satın almak da mümkün.

Volvo OtoFinans, bütün kredi kullandırımları için komisyon ve dosya masrafı almıyor.