Otomobil Skoda Scala Türkiye'ye geldi! İşte Skoda Scala’nın özellikleri ve fiyatı!

Skoda Scala Türkiye'ye geldi! İşte Skoda Scala’nın özellikleri ve fiyatı!

28.07.2020 - 15:19 | Son Güncellenme:

Skoda’nın merakla beklenen modeli Skoda Scala Türkiye’ye geldi. Türkiye’de satılmaya başlanan Skoda Scala’nın özellikleri ve fiyatı tüketicinin merak konusu. İşte Skoda Scala’nın özellikleri ve Türkiye satış fiyatı.

Skoda Scala Türkiyeye geldi İşte Skoda Scala’nın özellikleri ve fiyatı

Scala'da 115 beygir güç üreten 1.0 TSI, 150 beygir güç üreten 1.5 TSI benzinli motorlar ve 115 beygir güce sahip 1.6 TDI dizel motor seçeneklerinin yer aldığı kaydedildi. Tüm motor seçeneklerinin ise 7 ileri DSG otomatik şanzımanla eşleştirildiği bilgisi verildi.

Haberin Devamı

Otomobilin 2.649 mm aks aralığının yanı sıra, 4.362 mm uzunluğa, 1.793 mm genişliğe ve 1.471 mm yüksekliğe sahip olduğu da edinilen bilgiler arasında.

Elite ve Premium donanım seviyeleriyle sunulan Scala'da, LED farlar, 3D dinamik sinyal lambaları, 8 inç multimedya sistemi, ambiyans aydınlatması ve 8 hoparlörlü ses sistemi gibi özelliklerin yer aldığı bildirildi.

Skoda’nın “Simply Clever” Akılcı Çözümleriyle donatılan Scala’da, ayrıca dijital gösterge paneli, kablosuz telefon şarj ünitesi, anahtarsız çalıştırma sistemi, elektrikli sürücü koltuğu ve elektrikli bagaj kapağı gibi donanımlar da tercih edilebiliyor.

Skoda Scala Türkiyeye geldi İşte Skoda Scala’nın özellikleri ve fiyatı

Skoda Scala’nın Türkiye fiyatı ne kadar?

Skoda'nın geçtiğimiz ay filo pazarından Türkiye'ye giriş yapan kompakt modeli Scala, bayilerde yerini aldı. Rapid modelinin yerini alan otomobilin, 189 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu belirtildi.