Otomobil Tasit.com’dan ucuz ve kaliteli araç kiralama hizmeti

Tasit.com’dan ucuz ve kaliteli araç kiralama hizmeti

10.03.2015 - 12:02 | Son Güncellenme:

Kiralık araçları Türkiye’nin hemen her bölgesinde en rekabetçi fiyatlarla sunmayı hedefleyen marka bu konuda oldukça iddialı.

Tasit.com’dan ucuz ve kaliteli araç kiralama hizmeti

Tasit.com, sahibinden satılık ikinci el otomobillerin yanısıra, kısa bir süre önce http://www.tasit.com/kiralik-arac adresinden araç kiralama hizmeti de vermeye başladı. Tasit.com Kiralık Hizmetleri ile Türkiye’nin her yerinden online olarak birkaç tıkla çok sayıdaki alternatifler arasından size en uygun olanını seçerek kiralama yapabiliyorsunuz.

Tasit.com’da Türkiye’nin her yerinden kiralık araç bulmak mümkün. 81 ilde yüzlerce araç kiralama firması ile olan işbirlikleri ile hem güvenilir ve itibarlı kiralama firmalarından hem de en iyi fiyatlarla araç kiralanabiliyor.

Haberin Devamı


Tasit.com’un kiralama hizmetlerinin getirdiği avantajlardan biri de tüm kiralama işlem ve aşamalarının online olarak birkaç tıkla tamamlanabiliyor olması. Kiralama firmasında tamamlamanız gereken hiçbir işlem kalmadığı gibi, kiraladığınız aracı dilediğiniz yer ve saatte teslim alabiliyorsunuz. Online araç kiralama hizmeti, sadece Türkiye’den değil, Dünya’nın her yerinden kullanılabiliyor. Yurtdışından Türkiye’ye gelecek olanlar da ziyaretleri öncesi her ilden araç kiralayabiliyorlar. Tasit.com araç kiralamadasorunsuz, rahat ve kaliteli bir hizmet vermek amacında ve hem kiralama sırasında hem de sonrasında oluşabilecek sorunları çözmekte her türlü desteği sağlamakta hem çok hızlı hem de çok iddialı.

Haberin Devamı


Şeffaf bir süreçle, gizli masraflar olmadan sunulan online araç kiralama hizmetleri, 3D Secure güvencesi altında.
Tasit.com CEO’su Birol Kabakoğlu, “ Bu zamana kadar ikinci el ve sıfır satılık araç seri ilanları üzerine yoğunlaştıkve bu alanda ciddi bir fark yarattık. Yine kendi alanımızda ve direkt satışı olan bir alanda yaptığımız bu başlangıçtan büyük heyecan duyuyoruz.Araç kiralamada en iyi ve kaliteli hizmeti en hesaplı fiyatla sunmak için yola çıktık.” diyor.