Otomobil Tasit.com üyelerine ücretsiz yol yardım paketi hediye!

Tasit.com üyelerine ücretsiz yol yardım paketi hediye!

01.04.2016 - 13:04 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en büyük otomobil ilan sitelerinden olan ve ikinci el araç almak, satmak veya araç kiralamak isteyenlerin buluştuğu Tasit.com, tüm kullanıcılarına ücretsiz yol yardım paketi hediye ediyor.

Tasit.com üyelerine ücretsiz yol yardım paketi hediye

Ücretsiz Yol Yardım Paketi

Haberin Devamı


Bu yılın sonuna kadar geçerli olacak kampanyada Tasit.com’a üye olan herkes ücretsiz yol yardım paketi kazanıyor. Üstelik kampanya mevcut üyeler için de geçerli. Tasit.com üyeleri de siteye giriş yaptıklarında yol yardım paketi hediyelerini hemen kullanmaya başlayabiliyor ve Tasit.com üyesi olmanın ayrıcalıklarından yararlanıyorlar. Tasit.com’a bireysel üyelik tamamen ücretsiz.


Üye olun, avantajlardan yararlanın


Sadece bireysel üyeliklerde geçerli kampanyadan yararlanmak için http://www.tasit.com/bireysel/kayit/yol-yardim adresinden üye olmanız veya Tasit.com üyesiyseniz siteye giriş yapmanız yeterli. Siteye giriş yaptığınızda açılan “Bana Özel” sayfasında Yol Yardım Paketinizi tek tıkla talep ederek, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı


Yol Yardım Paketinde neler var?


Tasit.com Yol Yardım Paketi, yol kenarı yardım, araç çekme hizmeti, lastik desteği, indirimli kiralık araç desteği, oto çilingir, hastalık durumlarında nakil ve yolda yakıt bitmesi halinde en yakın akaryakıt istasyonuna aracınızın çekilmesi hizmetlerini içeriyor.