Pazar Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

19.07.2020 - 03:04 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Tehlikeli keyif - METİN DEMİREL

Haberin Devamı

İstanbul Boğazı’nın serin sularında yüzmenin keyfi vardır ama grostonluk şileplerin arasında kalma ve akıntıya maruz kalma riskini göze alıyorsanız... Metin Demirel’in Üsküdar’dan çektiği fotoğrafta Boğaz’ın tam ortasında iki çılgın kafadarı görüyoruz.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Balat klasiği - BERCİS TAĞA YILDIRIM

Dar sokakları ve klasik müstakil yapıları ile kendisine has bir havası olan İstanbul’un eski semti Balat’ta gezerken tarihi atmosferi de hissediyorsunuz. Bercis Tağa Yıldırım’ın paylaştığı fotoğrafta Balat sokaklarında turlayan klasik araçlar görülüyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Sevimli dostlar - MEHMET BAYRAM

Can dostumuz kedilerin yeri hep bir başkadır hayatımızda. Varlıklarıyla renk katar yaşamımıza. Mehmet Bayram, ürkek bakışlı minik dostumuzu fotoğraflarken de böyle düşünmüş olmalı.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Ay ışığında tatil - DEMET KAFKASYALI

Kaz Dağları ile Madra Dağları arasında yer alan Edremit Körfezi, Anadolu’nun Ege Denizi’ne kıyısı olan harika bir köşe. Yeryüzünün saklı cennetlerinden olduğu da söylenen Edremit Körfezi’nin doğal güzelliği görülmeye değer. Demet Kafkasyalı’nın bizimle paylaştığı bu fotoğrafta Edremit’te ay ışığında sohbet eden insanlar görülüyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Kuraklık sinyali

Ülkemizde, hava sıcaklıklarının arttığı bugünlerde birçok bölgede yağış uyarısı yapılıyor. Ancak bazı bölgelerde de aşırı sıcak uyarıları var. Milliyet gazetesi arşivinden kareler, 1994 yılından beri kavurucu sıcağın etkisini yaşayan ülkemizdeki kuraklığı gözler önüne seriyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!
En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder

Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle
Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar,
Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.