Kültür Sanat Babylon 24 Nisan haftası programında neler var?

Babylon 24 Nisan haftası programında neler var?

18.04.2017 - 13:02 | Son Güncellenme:

Babylon’un bu haftaki programında Kafası Karışık Kontrtenor, Palmiyeler, Deniz Tekin, Midnight Session’da ise GAUDI ve Wolf + Lamb bulunuyor.

Babylon 24 Nisan haftası programında neler var

Dub ve reggae sahnesinin özgün isimlerinden İngiliz müzisyen ve prodüktör GAUDI, 22 Nisan Cumartesi Midnight Session’da Babylon’da sahne alıyor. Müzik kariyerine 16 solo albüm, 100’ün üzerinde derleme, 250 prodüksiyon ve çok sayıda film müziği sığdıran GAUDI, bugüne kadar sayısız festivalde, birçok değerli isimle aynı sahneyi paylaştı.

Haberin Devamı

Kendine has üslubuyla müzik sahnesine yeni bir ses katan Nuri Harun Ateş ya da nam-ı diğer Kafası Karışık Kontrtenor, 25 Nisan Salı Babylon’da. Tu¨rkiye’nin en o¨nemli opera yarıs¸ması Siemens Opera Yarıs¸ması’ndan ju¨ri o¨zel o¨du¨lu¨ne sahip sanatçı, operadan caza, alaturkaya türler arası bir performans sergiliyor. “Kafası Karıs¸ık Kontrtenor” projesine 2011 yılında başlayan Nuri Harun Ateş’in aynı isimli taşıyan bir albümü var.

Yerli müzik sahnesinde surf havası estiren Palmiyeler, yüksek enerjili ve renkli performanslarıyla 26 Nisan Çarşamba akşamı Babylon sahnesine konuk oluyor. Mertcan Mertbilek, Tarık Töre, Rana Uludağ ve Barış Konyalı tarafından 2013’te kurulan Palmiyeler, 2017 Şubat’ında surf ve pop etrafında gezinen “II (Venus)” adlı ilk albümleriyle müzikseverlerle buluştu. Albüm kapak tasarımlarını ve müzik videolarını kendisi üreten Palmiyeler, görsel olarak da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Deniz Tekin, yeni albümü Kozakuluçka’nın ardından 27 Nisan Perşembe Babylon’da sahne alıyor. YouTube’dan yayınladığı videoları ile milyonlarca kişiye ulaşan genç sanatçı, güçlü sesi ve sahne performansı ile gelecek vadeden sanatçılar arasında sayılıyor.

Dans pistlerinin kült oluşumlarından Wolf + Lamb, hem kulağa hem ruha etki eden ritimleriyle 28 Nisan Cuma Babylon’da DJ setinin başına geçiyor. Wolf + Lamb’ın geleneksel ve modern arasında mekik dokuyan tutkulu elektronik üretimleri, 2005’te Brooklyn’deki yer altı kulübü Marcy Hotel’den dünyaya yayıldı. Yine aynı ismi taşıyan plak şirketleri aracılığı ile yeni nesil isimlere öncülük eden ikili, farklılıklarından beslenen elektronik üretimleriyle 10 yıldır müzikseverlere ulaşıyor.

Babylon konser biletleri biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve Babylon Gişesi’nden satın alınabiliyor.