Kültür Sanat Çocuklar sokak hayvanları için buluşuyor

Çocuklar sokak hayvanları için buluşuyor

24.05.2019 - 12:06 | Son Güncellenme:

Venezia Mega Outlet, Ankara Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği iş birliğiyle 25 Mayıs Cumartesi günü çocuklar için kulübe süsleme atölyesi düzenliyor.

Çocuklar sokak hayvanları için buluşuyor

Dünyaca ünlü markaların outlet mağazalarını İstanbul’un Avrupa Yakası’na taşıyan Venezia Mega Outlet, gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor. Venezia Mega Outlet, “Çocuklardan patili dostlara bir yuva bir mama” sloganıyla düzenlediği ücretsiz kulübe süsleme atölyesine bütün çocukları davet ediyor.

Haberin Devamı

25 Mayıs günü 14:00 - 16:00 - 18:00 saatlerinde üç set halinde düzenlenecek etkinlikte çocuklar hayvan dostlarına yuva olacak kulübeleri istedikleri gibi süsleyerek hem keyifli hem de anlamlı bir gün geçirecekler. Metro katında gerçekleşecek atölyenin sonunda ise her bir çocuğa sokak hayvanlarını beslemeleri için mama paketi hediye edilecek.

Çocukları tatil günlerinde keyifli ve öğretici bir etkinlikle bir araya getirecek olan Venezia Mega Outlet, sokak hayvanları için duyarlılık oluşmasına da katkı sunuyor.