Tatil Farketmezde 'Boeuf Stroganoff' gecesi

Farketmezde 'Boeuf Stroganoff' gecesi

15.12.2011 - 14:27 | Son Güncellenme:

Kuzu çevirme, Istakozlu Makarna ,Pastrami gibi hafta sonuna özel lezzetleri ile konuşulan Farketmez Restoran’ın 17 Aralık Cumartesi akşamına özel ana yemeği Boeuf Stroganoff…

Farketmezde Boeuf Stroganoff gecesi

Farketmez Restaurant 17 Aralık Cumartesi gecesine özel “Boeuf Stroganoff” mönüsü ile damak tadınızı bildiğinizin dışında bir lezzetle buluşturacak…

Haberin Devamı

Tek yapmanız gereken bir gün önceden rezervasyon yaptırarak bu enfes tatla buluşma anını beklemek… Boeuf Stroganoff nasıl bir şey mi? Aslında bu yemek 1861 tarihli Elena Molokhovetz’in klasik Rus Mutfağı kitabında bulunuyor. Orjinalinde mantar, soğan gibi ekler yok. Bizimki orjinalinden biraz farklı Farketmez usulü dediğimiz lezzetlerden... Alaturka geleneğimizi yansıtan bu enfes lezzet yanında çöp patates ile servis edilecek. Ve geceye özel bir de sürpriz var bakalım beğenecek misiniz ?

Bu lezzeti kaçırmamak için hemen Farketmez Restoranda yerinizi ayırtın.

Bu “Boeuf Stroganoff” nasıl bir şeymiş diyenleri ve sürprizi merak edenleri Cumartesi akşamı Farketmez Restoran’a bekliyoruz… Çünkü çok şey fark ediyor.

Haberin Devamı

Boeuf Stroganoff Mönü Fiyatı : 45 TL


Çok Şey Farkeder…

Menüsünü bilinen tatlara farklı yorumlar katarak oluşturan Farketmez, soğuk yemek ve salatalar, dana, hindi, köy tavuğu ve balık eterinden soğuk ve sıcak islenmiş etlerle mönüsünü genişletiyor… Şimdiye kadar hiç tatmadığınız bir lezzette olduğuna inandığımız füme et çeşitleri, sıcak ya da soğuk olarak, kendi suyu ile harmanlanmış buharda pişmiş sebzelerle sunuluyor.

Farketmez, fark edilir mönüsü ve hafta sonu konsept geceleriyle eğlenmek ve sohbetin tadını çıkarmak isteyenleri seçkin lezzetleriyle buluştururken, müzikleriyle de kulakların pasını siliyor. Farketmez de kapıdan girdiğiniz an sizi karşılayan sıcak ev dokusu, İstanbul ışıklarıyla birleşerek sizi evinizde hissettiriyor ve muhteşem bir Cumartesi gecesine merhaba dedirttiriyor.

Adres; Atatürk cd. No.6 Fatih Sultan Mehmet Mh. Sarıyer İst.

Farketmezde Boeuf Stroganoff gecesi

Yazarlar