Kültür Sanat Masterchef yarışmacıları minik şeflerle mutfağa girdi

Masterchef yarışmacıları minik şeflerle mutfağa girdi

24.01.2020 - 13:59 | Son Güncellenme:

Masterchef’e damga vuran yarışmacılardan Yasin Obuz, Açelya Kılıçay ve Alican Sabunsoy minik şefler ile bir araya gelerek kurabiye pişirdi. 22 Ocak Çarşamba günü başlayan etkinlik 24 Ocak Cuma gününe kadar minik misafirlerini bekliyor.

Masterchef yarışmacıları minik şeflerle mutfağa girdi

İsfanbul AVM yarıyıl tatili boyunca çocukları eğlenceli ve öğretici etkinlikleriyle ağırlamaya devam ediyor. Alışveriş merkezi içinde bulunan JoyPark alanı içerisinde kurulan mutfak atölyesinde Masterchef yarışmacıları, 4-12 yaş arasındaki minik misafirler ile mutfakta keyifli saatler geçirdi.

Masterchef’e damga vuran yarışmacılardan Yasin Obuz, Açelya Kılıçay ve Alican Sabunsoy’un katıldığı etkinlikte küçük şefler işin profesyonellerinden kurabiye yapmanın püf noktalarını öğrendi. Eğlenceli kurabiye kalıplarıyla yaratıcılıklarını konuşturan minikler, Masterchefler ile birbirinden renkli ve lezzetli kurabiyeleri pişirdikten sonra afiyetle yedi.

Haberin Devamı

Yemek yapmayı seven ve Masterchef hayranı olan minikler için keyifli bir gün vaat eden etkinlik, 24 Ocak Cuma gününe kadar, 13.00 – 16.00 saatleri arasında minik şefleri bekliyor.