Tatil Şarapseverlere bağbozumu heyecanı

Şarapseverlere bağbozumu heyecanı

10.10.2012 - 09:50 | Son Güncellenme:

Big Chefs, ‘Big Wine Fest’ ile şarap severlere bağ bozumunun büyüsünü yaşama ve Kapadokya’nın sihirli dünyasını keşfetme fırsatı sunuyor.

Şarapseverlere bağbozumu heyecanı

Ankara’daki ilk şubesini 2007 yılında açan ve son olarak Tarabya şubesiyle Türkiye genelinde 14 şubeye ulaşarak hızla büyüyen Big Chefs, sonbaharda şarap severlere özel, sürpriz bir etkinlik gerçekleştiriyor. 01-15 Ekim tarihleri arasında Kavaklıdere işbirliğiyle Big Chefs’te düzenlenecek ‘Big Wine Fest’, her şubeden bir şanslı çifte, bağ bozumu büyüsünü Kapadokya’da yaşama fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

Şarapseverler, ‘Big Wine Fest’ kapsamında, 01-15 Ekim tarihleri arasında Big Chefs’lerde verecekleri tüm yerli ve yabancı Kavaklıdere şarap siparişlerinde dolduracakları anket formu ile çekilişe katılma hakkı kazanacak. Her şubeden bir çiftin seçileceği çekilişte kazananlar, 03-04 Kasım tarihlerinde, Kapadokya’da muhteşem bir bağ bozumu deneyimleme şansı elde edecek.

Kazanan şanslı çiftler, Kavaklıdere Côtes d’Avanos Bağları’ndaki bağ bozumuna tanıklık edecek, Kapadokya’nın muhteşem manzarasını balonla kuşbakışı seyredecek, Güvercinlik Vadisi’nde piknik yapacak, 250 yıllık antik bir handa bulunan Muti Restoran’da lezzetli bir akşam yemeği yiyecek, ATVlerle bölgenin göz alıcı güzelliklerini yakından görecek ve günün yorgunluğu Cappadocia Cave Resort’ta atacak.

Haberin Devamı

Siz de 01-15 Ekim tarihleri arasında ‘Big Wine Fest’e katılın, şarabın Anadolu’daki en eski topraklarından biri olan Kapadokya’da bağ bozumu büyüsünü yaşayın.