Geri Dön

Yılbaşı gecesine özel yemek menüsü

Yılbaşı gecesine özel yemek menüsü tarifleri ile karşınızdayız. Yeni yıla enfes yemeklerle girmeyi kim istemez ki. Eğer sizde yılbaşı gecesine özel menü arayışındaysanız sizler için hazırlamış olduğumuz yılbaşı gecesine özel yemek menüsüne göz atabilirsiniz.

Yılbaşı gecesine özel yemek menüsü

Yılbaşı gecesine özel yemek menüleri son günlerde yılbaşını evde geçirmek isteyenler için oldukça merak edilen şeylerden bir tanesi oldu. Yeni yıla enfes bir sofrayla girmek isteyenler, yılbaşı sofrası dekorasyonundan, enfes çorba tariflerine ve tatlı tariflerine kadar birçok alanda bizden yardım alabilirler.

Yılbaşı sofrası nasıl hazırlanır?

Yemeklerin lezzeti kadar sunumu da çok önemlidir. Yeni yılı şık bir sofrayla karşılamak için sizler için hazırlamış olduğumuz Kendin yap: Yılbaşı sofrası dekorasyonu başlıklı yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Yılbaşı gecesine özel yemek menüsü

Yılbaşı gecesine özel yemek menüsünde başlangıç olarak sıcacık çorba tariflerimizden faydalanabilirsiniz. İşte yılbaşı gecesinde evde kolayca hazırlayabileceğiniz çorba tarifleri…





Yılbaşı gecesine özel ana yemek tarifleri:

Yılbaşı gecesinde enfes ana yemek olarak hindi dolmadan başka bir şey düşünüyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Enfes lezzette hasan paşa köfte ve kremalı mantarlı tavuk sote tarifimizden faydalanabilirsiniz.



Yılbaşı gecesi ne özel tatlı tarifleri:

Gelelim tatlı tariflerine… Yeni yıla ağzımızın tadıyla girelim diyorsanız size vereceğimiz yılbaşı gecesine özel tatlı tariflerimizi denemenizi tavsiye ediyoruz.





Yılbaşı gecesine özel aperatifler

Yılbaşında gecemiz uzun olacak diyenler, gecenin ilerleyen saatlerinde açlıklarını yatıştırmak adına yılbaşı gecesine özel aperatif tariflerimizden faydalanabilirler.






Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber