16.11.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

İLAN T.C. İZMİR 9. İŞ MAHKEMESİNDEN

.

İLAN
T.C. İZMİR 9. İŞ MAHKEMESİNDEN

ESAS NO : 2020/235 Esas
DAVACI : YALÇIN ULUHAN
VEKİLİ :Av. Sevgi Başak YEŞİL MANAY
DAVALI : SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
DAVALI : ÖZMEN DERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Davacı tarafından davalı kurum aleyhine açılan prime esas kazanç tespiti davasının yapılan yargılamasında;
Mahkememizce davalıya dava dilekçesinde belirtilen adresine dava dilekçesi ve tensip zaptını bildirir davetiye çıkartılmış olup, adresin eksik veya yanlış olabileceği gösterilen adreste 27/12 Sokağın bulunmaması gerekçesiyle tebligat yapılamamıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığından dava dilekçesi ve tensip zaptı ve son celse duruşma zaptının ilanen tebliğine karar verilmiştir.
Davacı vekili dava dilekçesinde özetle; "Davalı Özmen Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket'i isimli işyerinde genel müdür olarak 1998 Ağustos - 2000 tarihleri arasında çalıştığını, prime esas kazançlarının kuruma eksik bildirildiğini, iş bu davanın ikamesi tarihine kadar eksik ödenen maaş ve sair haklarına dair kurum kayıtlarının düzeltilmesini ve toplu olarak kendisine ödenmesini talep ve dava etmiştir.
İlanın yapılmasından sonra 2 hafta içinde davaya cevap vermeniz veya İzmir 9. İş Mahkemesi Gültekinler Plaza Ek Hizmet Binası Bayraklı/İzmir adresinde 28/03/2024 Günü saat 14:10 'da hazır bulunmanız, cevap vermediğiniz veya davayı takip etmediğiniz takdirde yargılamaya yokluğunuzda devam olunup, karar verileceği hususu dava dilekçesi, tensip tutanağı yerine geçerli olmak üzere :ÖZMEN DERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'ne tebliğ olunur.

#ilangovtr Basın no ILN01932161