01.02.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

T.C. KOZAN 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN KAMULAŞTIRMA İLANI

T.C. KOZAN 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN KAMULAŞTIRMA İLANI

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nce; mülkiyet-irtifak hakkı tesisi yapılacak aşağıda ili, ilçesi, köy/mah., ada/parsel nosu, malikleri, ve kamulaştırmaya ilişkin özet bilgileri belirtilen taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından kamulaştırılmış olup, mahkememizde 2942 kamulaştırma kanunun 10. maddesine göre bedel tespiti ve tescil davası açılmıştır. Tebliğ tarihinden itibaren 30 gün içerisinde idari yargıda iptal veya adli yargıda maddi hatalara karşı düzeltme davası açılabileceği, açılacak davalarda husumetin, "Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi"'ne yönetilmesi,30 gün içerisinde idari yargıda iptal davası açtığını ve yürütmeyi durdurma kararı aldığınızı belgelemediğiniz takdirde kamulaştırma işlemi kesinleşecek olup mahkememizde tespit edilen bedel üzerinden daimi irtifak hakkı/mülkiyeti Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi adına tapuya tescil edilecektir.
Mahkememizce tespit edilecek kamulaştırma bedeli adınıza T.C. Vakıflar Bankası Kozan Şubesi'ne yatırılacaktır.
Konuya ve taşınmaz malın değerine ilişkin tüm savunma ve delillerinizi tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içerisinde mahkememize yazılı olarak bildirmeniz gerekmektedir.
Aşağıda dosya numarası yazılı bulunan dava dosyalarının duruşmasının 15.02.2024 günü yapılmasına karar verilmiştir. Belirlenen duruşma gününde bizzat hazır bulunmanız veya kendinizi bir vekil ile temsil ettirmeniz gerektiği, bulunmadığınız veya kendinizi bir vekil ile temsil ettirmediğiniz takdirde yargılamanın yokluğunuzda yapılacağı ve karar verileceği hususu duruşma günü yerine kaim olmak üzere ihtar olunur (HUMK.213, 377 ilgililerine 2942 sayılı kanunun 10. maddesi gereğince ilan olunur).

ESAS NO :2024/4
DAVA KONUSU TAŞINMAZ : Adana ili Kozan ilçesi Görbeyaz Mahallesi 101 Ada 20 Parsel.
DAVALI : Bilal Kurultan
ESAS NO : 2024/5
DAVA KONUSU TAŞINMAZ : Adana ili Kozan ilçesi Kapukaya Mahallesi 105 Ada 5 Parsel.
DAVALI : Mustafa İçöz Mirasçıları
ESAS NO : 2024/6
DAVA KONUSU TAŞINMAZ : Adana ili Kozan ilçesi Kapukaya Mahallesi 105 Ada 12 Parsel.
DAVALI : Mustafa Tapan

 

#ilangovtr Basın no ILN01975447