09.10.2023 - 00:01 | Son Güncellenme:

T.C. TUNCELİ SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN

.

İLAN
T.C. TUNCELİ SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN

ESAS NO : 2023/37 Esas
Davacı Güler Bul tarafından aleyhinize açılan Kat Mülkiyeti Kanunundan Kaynaklanan Davalar (Özel Amaca Tahsisli Ortak Yerlerin Boşaltılması İstemli) davasının yapılan yargılamasında;
Davalı Serdar Yıldız ( 356******28) mahkememizce dava dilekçesinde belirtilen adresinize duruşma gününü bildirir davetiye çıkarılmış olup, adresinizden ayrıldığınız gerekçesiyle tebligat yapılamamıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığından dava dilekçesi (Tunceli/Merkez Atatürk Mahallesi 67. Sokak'ta bulunan Zakkum apartmanının Isınma Amaçlı Kullanılan Yakıt Cinsi olarak "Katı Yakıt", Sıcak Su Temin Şekli ise "Termosifon" olmasına rağmen; projeye ve ruhsata aykırı olarak binanın çatısına güneş enerjisi sistemi kurulan ana yapıya ve davacının konutuna zarar veren güneş enerjilerinin kaldırılmasına ilişkin) ve duruşma gününün ilanen tebliğine karar verilmiştir.
Duruşma Günü: 13/12/2023 günü saat: 09:20'da duruşmada bizzat hazır bulunmanız, veya kendinizi bir vekille temsil ettirmeniz, Aksi taktirde H.U.M.K.'nun 3156 sayılı yasa ile değişik 213/2 maddesi uyarınca yargılamaya yokluğunuzda devam olunacağı hususu, Dava Dilekçesi ve duruşma günü yerine geçerli olmak üzere ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr Basın no ILN01905943