Sigorta Dakikada şirket kuran Defterdar!

Dakikada şirket kuran Defterdar!

14.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şirketlerin kurulumdan yönetime tüm süreçlerine entegre çözümler sunmayı hedefleyen Defterdar adlı girişimin dakikalar içerisinde online olarak şirket kurulumu sağlayacağı duyuruldu.

Dakikada şirket kuran Defterdar

Yapılan açıklamaya göre, üç adımda online olarak iş kurulumu sağlayan girişim, geliştirdiği panel ve iş ortaklarıyla muhasebe, sanal ofis ve e-ticaret entegrasyonu gibi hizmetler sağlıyor. Muhasebe girişimi Paraşüt, e-ticaret yönetim şirketi Yengeç, Sistem Global ve 13 şehirde 53 farklı paylaşımlı ofis çözümü sunan eOfis ile partner olan Defterdar, 1 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlayacak.

Haberin Devamı

Defterdar Kurucu Ortağı Doğukan Coşkun, “Defterdar şirketlerin kurulumundan yönetimine kadar birçok farklı hizmeti kullanıcılara sunacak” dedi. Yeni girişimcilerin, kafalarındaki soru işaretlerini gidermek için güvenilir kaynaklara ihtiyaç duyduklarını söyleyen Paraşüt Satış Direktörü Taner Özdoğan da, “Bu iş birliği ile yeni girişimcilere fatura takibi, gelir gider takibi, raporlama, stok takibi, kredi kartı ile online tahsilat, e-fatura, e-arşiv, e-ihracat gibi temel ön muhasebe hizmetleri sunacağız” bilgisini verdi.