Sigorta Doğa’dan spora ve gençliğe yeni destek

Doğa’dan spora ve gençliğe yeni destek

24.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Doğa Sigorta, geleceğin sporcuları için yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Doğa’dan spora ve gençliğe yeni destek

 

7 Ocak günü, Şanlıurfa’da sporcu gençlerin yetişmesine yönelik, Doğa Sigorta ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün katkıları ile yapımı tamamlanan Haliliye Ortaokulu Basketbol Sahası; Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, Haliliye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim İmamoğlu, Doğa Sigorta Kurumsal İletişim Müdürü Seda Güler, Doğa Sigorta Hasar Lojistik Sorumlusu M. Emin Kırmızı katıldığı açılış töreni ile geleceğin sporcuları olan öğrencilere sunuldu.

Haberin Devamı

Basketbol sahasının yapımında emeği geçenlere teşekkür plaketlerinin takdim edilmesinin ardından kurdele kesimi ile birlikte basketbol sahası öğrencilerin kullanımına açıldı.

Doğa Sigorta yönetimini temsil ederek konuşma yapan Doğa Sigorta Kurumsal İletişim Müdürü Seda Güler, Doğa Sigorta olarak basketbol sahasını Haliliye Ortaokulu’na kazandırmaktan ötürü çok mutlu olduklarını belirterek, katkılarından dolayı Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne ve öğrencilerin gelişimi için çalışanlara teşekkür etti.

Yazarlar