Sigorta Quick Sigorta beşinci yaşını kutluyor

Quick Sigorta beşinci yaşını kutluyor

23.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

12 Mayıs 2017’de ilk poliçesini düzenleyen Quick Sigorta beşinci yaşını kutluyor. Yapılan açıklamaya göre kurulduğu günden beri sektöre getirdiği yeniliklerle sayısız ödüle layık görülen Quick Sigorta, yeni yaşını büyük başarılarla karşılıyor.

Quick Sigorta beşinci yaşını kutluyor

 

81 il, 608 ilçedeki 3535 acente ve brokeri ile sigortalılarının ihtiyaçları doğrultusunda Türkiye’nin en yaygın sigorta şirketlerinden birisi olarak hizmet veren Quick Sigorta, geçtiğimiz yıllarda Q-Port, Agent Değil Acente isimli ödüllü projeleri ile acentelerin dijital dönüşümlerine destek olurken mart ayında lansmanını yaptığı “Quick Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” ürünüyle finansaldan sağlığa en geniş ürün gamına sahip sigorta şirketlerinden biri konumuna geldi. Quick Sigorta 5 yıl gibi kısa bir sürede yüzde 3.11 pazar payı ile ilk on sigorta şirketi içinde olmayı başardı.

Haberin Devamı

Büyük işlere imza

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, her yıl daha da büyüyerek, en iyi hayat dışı sigorta şirketleri arasında yer aldıklarını ifade etti. Yaşar, “Bu zamana kadar spordan sanata, çağımızın trendlerinden olan sürdürülebilirlik ve yapay zekaya kadar birçok işe adımızı yazdırdık ve hatırı sayılır bir konuma geldik. Kurulduğumuz günden bugüne kadar dijitalleşme ve sigortacılık alanında ilkleri başardık” dedi. 

Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy ise, “Quick Sigorta, dijital projeleri, sürdürülebilir iş politikaları, yeni yatırımları ve her branştan ürünleri ile toplam aktif büyüklüğü 50 milyon TL’den 4 milyar 750 milyon TL’ye ulaşan dev bir şirket” dedi.