Sigorta Sokak kedileri bu kış Doğa Sigorta’nın güvenli çatısı altında

Sokak kedileri bu kış Doğa Sigorta’nın güvenli çatısı altında

25.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hava sıcaklığının düştüğü, yağışların arttığı yaklaşan kış ayları ile hem yiyecek bulmakta hem de vücut ısılarını korumakta zorlanacak patili dostlarımız için Doğa Sigorta harekete geçti.

Sokak kedileri bu kış Doğa Sigorta’nın güvenli çatısı altında

 

Yağmur, kar, rüzgar ve soğuk hava koşullarına dayanıklı üretilen kedi yuvalarının mama kaplarının, Bölge Müdürlükleri eşliğinde Türkiye’nin her yanına dağıtımını sağlayan Doğa Sigorta, dostlarımızın bize olan ihtiyacının farkındalığını uyandırmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Büyük ilgi görüyor

#SevgiDoğasındaVar projesi ülkenin dört bir yanından büyük bir ilgi görürken, Doğa Sigorta acentelerinden ve sosyal medya takipçilerinden gelen yoğun talep ve memnuniyet paylaşımları ile projenin etki alanı her geçen gün artıyor.

Doğa Sigorta Kurumsal İletişim departmanının çalışanlarla beraber başlattığı bir gönüllülük projesi olarak hayata geçen #SevgiDoğasındaVar projesi, kurum çalışanları dışında da güçlü bir ilgi ve katılımla yaygınlaşan bir sosyal sorumluluk projesine dönüştü. Aynı zamanda grup üniversiteleri İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nin şehrin merkezi noktalarında yer alan kampüslerinin bahçelerinde yaşayan sokak hayvanları için de yuva ve mama kapları konumlandırıldı. Kampüse dönen öğrenciler de projeye büyük destek verdi.

Yazarlar