Dünyadan Futbol Al Nassr gözünü kararttı! Cristiano Ronaldo'dan sonra iki yıldız daha...

Al Nassr gözünü kararttı! Cristiano Ronaldo'dan sonra iki yıldız daha...

25.02.2023 - 19:01 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr, dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak büyük bir yankı yaratmıştı. Tüm dikkatleri üzerine çeken sarı-lacivertli ekip, iki dünya yıldızını daha kadrosuna katmak için gözünü kararttı.

Al Nassr gözünü kararttı Cristiano Ronaldodan sonra iki yıldız daha...

Manchester United ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'a transfer oldu. Al Nassr, Ronaldo'dan sonra iki dünya yıldızını daha renklerine katmak için düğmeye bastığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna kattı.. Suudi ekibinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Tarih yazılıyor. Bu, kulübümüze daha da büyük başarılar elde etmek için ilham vermekle kalmayıp, ligimize, milletimize ve gelecek nesillere, erkek ve kız çocuklarına kendilerinin en iyi versiyonu olmaları için ilham verecek bir imza. Yeni evine hoş geldin Ronaldo” ifadelerine yer verildi.

RONALDO KENDİNİ BULDU

Al Nassr'a transfer olduktan sonra ilk resmi maçında bekleneni veremeyen Cristiano Ronaldo, sarı-lacivertli forma ile çıktığı 5 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Portekizli yıldız bunun yanında takım arkadaşlarına 2 kez de gol pası verdi.

Haberin Devamı

Al Nassr gözünü kararttı Cristiano Ronaldodan sonra iki yıldız daha...

TEK MAÇTA 4 GOL ATTI

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 16. haftasında Al Nassr deplasmanda Al Wehda'ya konuk oldu. Konuk ekip 21. dakikada 38 yaşındaki süperstarın attığı golle 1-0 öne geçti. 40. dakikada Ronaldo bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-0'a taşıdı. Takımlar soyunma odasına bu skorla gitti. Portekizli yıldız goller ikinci yarıda da devam etti. 53. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Ronaldo kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı. 61. dakikada Ronaldo bir kez daha sahneye çıkarak skoru belirleyen golü kaydetti.

'RONALDO OKUL GİBİ'

Geçtiğimiz günlerde Al Nassr kulübünün beslenme uzmanı Jose Blesa, Ronaldo'nun Al-Nassr'a geldiği günden beri takıma vermiş olduğu katkıyla ilgili açıklama yapmıştı. Blesa, "Cristiano bana çok yardımcı oluyor, çünkü artık ona hiçbir şey öğretemiyoruz. Fakat o, etrafı için adeta bir okul gibi. Oyuncuların geri kalanı onun yaptığını yapıyor çünkü yaptığı her şey performansını geliştirmek için harika bir tercih. O burada olduğundan beri tüm oyuncular daha yoğun antrenman yaptı ve daha sıkı bir diyet izledi. Oyuncuları her gördüğümde vücutları neredeyse yüzde 90 oranında gelişti. Daha önce böyle bir şey görmemişim. Artık daha az yağları, daha çok kasları var ve tüm egzersizleri sıkı bir şekilde yapıyorlar" dedi.

Haberin Devamı

Al Nassr gözünü kararttı Cristiano Ronaldodan sonra iki yıldız daha...

2 YILDIZ BİRDEN

İspanya basınından Marca'nın haberine göre Al Nassr, Cristiano Ronaldo'nun ardından Portekizli yıldızın eski takım arkadaşı Sergio Ramos'u kadrosuna katmak istiyor.

La Liga devi Real Madrid'den ayrıldıktan sonra PSG'ye transfer olan Ramos için Al Nassr'ın devreye girdiği öne sürüldü.

Diğer yandan Ramos'un yanı sıra yine Ronaldo'nun uzun yıllar birlikte forma giydiği Luka Modric'i de kadrosuna katmak istediği yazılırken, Al Nassr'ın 2023 yazında Sergio Ramos'u, 2024 yazında da Luka Modric'i transfer ederek rüya takım kurmayı amaçladığı kaydedildi.