Dünyadan Futbol Anderson Talisca'dan transfer açıklaması! 'O statta, o seyirciyle oynamak isterim'

Anderson Talisca'dan transfer açıklaması! 'O statta, o seyirciyle oynamak isterim'

17.08.2023 - 16:06 | Son Güncellenme:

Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şu anki kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da sürdüren Anderson Talisca, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda siyah-beyazlı ekibin transfer listesinde olan Brezilyalı yıldız futbolcu açıklamalarda bulundu.

Anderson Taliscadan transfer açıklaması O statta, o seyirciyle oynamak isterim

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Anderson Talisca'yı transfer etmek için yoğun mesai harcıyor. Tecrübeli teknik patronun da takımda görmek istediği Brezilyalı yıldızdan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Haberin Devamı

GÜNEŞ: TALİSCA İLE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞTÜM

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Anderson Talisca ile görüştüğünü ve oyuncunun geri dönmek istediğini açıklamıştı. "Talisca'yla ben de konuştum. O da gelmek istediğini ve özlediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyondan aşağı değil. 'Orta yol bulalım gelmek istiyorum', bunları söyledi. İstek başka bir şey gerçekler başka bir şey. Bu bütçeyi verdiğiniz zaman karşılanmadığında sorun olur. Diğer takımların aldığı transferlere saygı duyuyorum. Biz elimizdekinin en iyisini yapmaya çalışacağız." diye konuşmuştu.

Anderson Taliscadan transfer açıklaması O statta, o seyirciyle oynamak isterim

TARAFTARI HEYECANLANDIRACAK HAMLE

Siyah-beyazlıların transfer gündemindeki Anderson Talisca'dan flaş bir hamle geldi. Brezilyalı yıldız, Instagram'da Beşiktaş'ın Milot Rashica transfer videosunu beğendi. Bu gelişme, taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

SEZONA FORMDA BAŞLADI

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca yeni sezona formda başladı. 29 yaşındaki on numara, Arap Kulüpler Şampiyonası'nda 6 müsabakada forma şansı buldu. Brezilyalı orta saha bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Anderson Talisca bu mücadelelerde takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi.

Anderson Taliscadan transfer açıklaması O statta, o seyirciyle oynamak isterim

İşte Anderson Talisca'nın Brezilya basınına yaptığı açıklamalar...

Suudi Arabistan Ligi'ni değerlendiren yıldız futbolcu, "Suudi Arabistan'a geldiğimde bana deli dediler. Bugünlerde ise Suudi futbolu hızla büyüyor. Bunun olacağını biliyordum ama büyümenin bu kadar hızlı olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti. Böyle devam ederse Suudi Arabistan, birkaç yıl sonra La Liga ve Premier League'i bile geçmiş olacak." ifadelerini kullandı.

Al Nassr hakkında konuşan Talisca, '"Al Nassr'a karşı büyük bir tutkum var. Buraya, kulübün sahaya çıkacak birine ihtiyaç duyduğu bir zamanda geldim. Başından beri sorumluluk aldım ve almaya devam ediyorum. Ayrıca şu anda dünyanın en iyi oyuncusuyla birlikte oynuyorum." dedi.

Eski takımı Bahia hakkında konuşan Anderson Talisca, "Bahia'da beni bir idol olarak görüyorlar. Kulübün çocuğu konumundayım. Kariyerimi Bahia'da bitirme arzum olduğunu her zaman söyledim. Ama aynı zamanda çok büyük bir arzum daha var. Brezilya'ya dönersem, desteklediğim kulüp Corinthians'ta forma giyeceğim. Corinthians'ı gerçekten çok seviyorum. O statta, o seyirciyle oynamak isterim." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Talisca, Corinthians forması giyme olasılığı hakkında menajeri ile sık sık görüştüğünü belirterek konuyu tamamladı. Stadyumun tribünlerinde kalabalığı hissetme deneyimine sahip olarak Neo Quimica Arena'da performans sergileme arzusunu dile getirdi.

Sözlerine Corinthians'u yorumlayarak devam eden Brezilyalı yıldız, "Gelecekte düşünüyorum, evet. Böyle bir arzum var, bunu yöneticimle her zaman konuşurum. Çok iyi bir kulüp, bununla ilgili her şeye sahip. Kazanmak istiyorsun, o çılgınlık, o ızdırap, hoşuma gidiyor” açıklamalarında bulundu

Anderson Taliscadan transfer açıklaması O statta, o seyirciyle oynamak isterim

Yazarlar