Beşiktaş Beşiktaş anlaşma sağladı! İşte Valerien Ismael'in yeni golcüsü

Beşiktaş anlaşma sağladı! İşte Valerien Ismael'in yeni golcüsü

14.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Valerien Ismael'le yeni bir sayfa açan Beşiktaş yönetimi, yeni sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların 25 maçta tam 26 kez ağları sallayan yıldız futbolcuyla söz kestiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Beşiktaş anlaşma sağladı İşte Valerien Ismaelin yeni golcüsü

Valerien Ismael'in göreve gelmesiyle birlikte iyi bir hava yakalayan ve yeniden taraftarıyla barışan Beşiktaş, Fransız hoca yönetiminde pozitif futboluyla dikkat çekti. 

Haberin Devamı

Beşiktaş anlaşma sağladı İşte Valerien Ismaelin yeni golcüsü

İKİ MAÇTA 4 PUAN TOPLADI 

Valerien Ismael'in ilk sınavında lider Trabzonspor karşısında üstün bir oyun sergileyen siyah-beyazlı takım, deplasmandan 1-1'lik sonuçla dönmüştü. Beşiktaş geçen hafta ligin üst sıralara oynayan ekibi Alanyaspor'u konuk etmiş ve Vodafone Park'taki mücadeleden 4-1 gibi farklı skorla galip ayrılmıştı.

Beşiktaş anlaşma sağladı İşte Valerien Ismaelin yeni golcüsü

BATSHUAYI İLE YOLLAR AYRILACAK

Siyah-beyazlı takımda bu sezon Süper Lig'de 14 kez ağları havalandırmasına karşın kaçırdığı gollerle takımının birçok maçta puan kaybına sebebiyet veren ve taraftarın tepkisini çeken Michy Batshuayi ile yolların ayrılması bekleniyor.

Beşiktaş anlaşma sağladı İşte Valerien Ismaelin yeni golcüsü

MICHAEL OLUNGA İLE SÖZ KESTİLER

Bir yandan Alexander Sörloth'la dirsek temasında olan siyah-beyazlı yönetim yeni golcüsünü buldu. Akşam'da yer alan habere göre; bir süredir forvet arayışlarını sürdüren Kartal'ın Michael Olunga'da karar kıldığı ortaya çıktı. Al Duhail'de harika sezon geçiren yıldız oyuncu ile gelecek sezon için söz kesildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

TAM BİR GOL MAKİNESİ

Katar Ligi ekiplerinden Al-Duhail'de forma giyen Michael Olunga, bu sezon 25 maçta attığı 26 golle adından söz ettirmişti. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın kariyerinin en olgun döneminde ve fiziksel açıdan Süper Lig'e oldukça uygun olduğunu düşünmesi sebebiyle 28 yaşındaki oyuncuya yoğunlaştığı ve anlaşmanın sağlandığı belirtildi.