Beşiktaş Beşiktaş'ın yıldızına Arda Turan talip! Transfer için Suudiler devrede

Beşiktaş'ın yıldızına Arda Turan talip! Transfer için Suudiler devrede

25.05.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli futbolcuya Eyüpspor'un talip olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncu için Suudi Arabistan'dan kulüplerin de devrede olduğu aktarıldı.

Beşiktaşın yıldızına Arda Turan talip Transfer için Suudiler devrede

Türkiye Kupası'nda şampiyon olarak UEFA Avrupa Ligi bileti alan Beşiktaş'ta başarılı futbolcuya talip çıktı. Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'un siyah-beyazlıların yıldızına kanca attığı belirtildi.

Haberin Devamı

Eyüpspor'un yanı sıra Suudi Arabistan'dan kulüplerin de başarılı futbolcuyla ilgilendiği kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş forması giyen Cenk Tosun, sezon sonunda siyah-beyazlı takıma veda edecek.

Tecrübeli forvetin Kasımpaşa maçında son kez siyah-beyazlı formayı giyeceği belirtildi. Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Cenk Tosun'a Suudi Arabistan kulüplerin transfer teklifinde bulunduğu aktarıldı. Tecrübeli oyuncu için Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'un da ilgisinin bulunduğu vurgulandı.

Beşiktaşın yıldızına Arda Turan talip Transfer için Suudiler devrede

Cenk Tosun bu sezon Beşiktaş'ta 46 karşılaşmada forma şansı buldu. 32 yaşındaki santrfor bu mücadelelerde 11 gol atma başarısı gösterdi. Cenk Tosun, takım arkadaşlarına ise 7 asist yaptı.

32 yaşındaki forvetin Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. A Milli Futbol Takımı'nın geniş EURO 2024 kadrosuna davet edilen Cenk Tosun'un güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Eintracht Frankfurt altyapısında yetişen Cenk Tosun daha sonra Gaziantepspor, Beşiktaş, Everton ve Crystal Palace formaları giydi. 32 yaşındaki forvet, A Milli Futbol Takımı'nda 50 karşılaşmada süre aldı. Cenk Tosun bu müsabakalarda 20 kez rakip fileleri havalandırdı.

Cenk Tosun, Beşiktaş forması giydiği dönemde Süper Lig'de 3 şampiyonluk yaşadı. 32 yaşındaki golcü oyuncu, siyah-beyazlı takımda 2 Türkiye Kupası zaferine şahitlik etti.

Yazarlar