Beşiktaş Burak Yılmaz'dan Süper Lig devine veto: Çok net oraya transfer olmayacağım

Burak Yılmaz'dan Süper Lig devine veto: Çok net oraya transfer olmayacağım

08.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Lille ile sözleşmesi biten ve Fransız ekibinden ayrılan Burak Yılmaz, TV 100'deki 'Az önce konuştum' programında geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmazdan Süper Lig devine veto: Çok net oraya transfer olmayacağım

Lille formasıyla 2020-21 sezonunda şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fransız ekibinden ayrıldı. Portekiz ile yapılan play-off maçında kaçırdığı penaltı sonrası ani bir karar alarak A Milli Takım'a veda eden yıldız forvetin Beşiktaş ve Galatasaray'la adı anılıyor.

Haberin Devamı

BİR SONRAKİ DURAĞI MERAK EDİLİYOR

36 yaşındaki oyuncunun futbol kariyerinde bir sonraki durağının ne olacağı merak ediliyor. Henüz bir kulüple anlaşmayan tecrübeli futbolcu, kariyeri ve gelecek planlaması ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

Burak Yılmazdan Süper Lig devine veto: Çok net oraya transfer olmayacağım

'HULL CITY'DEN TEKLİF ALDIM'

Türkiye'den hiçbir takımla görüşmediğini ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'den teklif aldığını kaydeden Burak, "Beşiktaş ve Galatasaray'la hiçbir görüşmem olmadı. Avrupa'dan teklifler alıyorum. Acun ağabey ile görüşmem oldu. Ancak orası çok sert bir lig. Senede 60 maç oynanan bir lig. Ben bunu kaldıramayacağımı söyledim. Acun ağabey de 'Tamam bir tane daha santrfor alacağım' dedi" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmazdan Süper Lig devine veto: Çok net oraya transfer olmayacağım

'ARDA GÜLER'E NAZAR DEĞMESİN'

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'e övgü yağdıran Burak şöyle devam etti: "Arda Güler'e nazar değmesin. Ancak bakın. Mutlaka ki istiyorlardır ama PSG istiyor, Dortmund istiyor haberleri yapılıyor. İşte Milli Takım'a niye alınmıyor diye TV'de bas bas bağırıyorlar. Bu şekilde çocuğa kötülük yapıyoruz. Pırıl pırıl çocuk.

'BU KADAR ŞEY KAZANMIŞIM KENDİMİ YERE ATMAYA MI KONUŞACAĞIZ'

Yaşım geçtikçe eleştirilmek bana daha fazla koymaya başladı. Bu kadar şey kazanmışım, kendimi yere atmayı ve ofsaytı mı konuşacağız? Bunu Arda ve Emre abiden de görebilirsiniz. Yaş aldıkça daha agresif açıklamalar olabiliyor. Keşke ülkemizi Dünya Kupası'na götürüp bıraksaydım ama en azından bıraktırılmadım, itibarsızlaştırılmadım.

'KİLOYU AŞARSAN PARA CEZASI ÖDERSİN'

Fransa'da her pazartesi tartıya çıkarsın. Kilon bellidir. O kilonun üstüne çıkarsan para cezası ödersin. Ayrıca o kilonun üstüne çıkabilme limitin vardır. O limiti aşarsan da idmana çıkamazsın."

'ÇOK NET SÖYLÜYORUM BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLMAYACAĞIM'

Beşiktaş iddiaları hakkında konuşan Burak, "Beşiktaş'tayken çok şeyle uğraştım. Çok fedakarlık yaptım. Yine olsa yine yaparım. Çok mutluydum çünkü. Beşiktaş'taki kulüp çalışanlarını çok ayrı severim mesela. Çok net söyleyeceğim; Beşiktaş'a transfer olmayacağım. Beşiktaş da beni istemiyor. Bana karşı bir tasarrufları yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı