Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde

Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde

08.04.2024 - 19:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Nick Calathes ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başarılı oyuncuya EuroLeague'den 2 kulübün kanca attığı öğrenildi.

Fenerbahçe Bekoda Nick Calathes belirsizliği EuroLeague ekipleri peşinde

Sarunas Jasikevicius yönetimindeki Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Nick Calathes ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız basketbolcu için EuroLeague devlerinin harekete geçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

35 yaşındaki Yunan yıldızın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasının EuroLeague temsilcilerinin dikkatini çektiği kaydedildi. Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Olimpia Milano ve Olimpiakos'un Nick Calathes ile ilgilendiği vurgulandı.

Ajansspor'un haberine göre; Olimpiakos ile Olimpia Milano'nun Nick Calathes'i transfer listesine eklediği aktarıldı. Fransız ekiplerinden Monaco'nun da Nick Calathes'e teklifte bulunduğu öne sürülmüştü.

Fenerbahçe Bekoda Nick Calathes belirsizliği EuroLeague ekipleri peşinde

Monaco'nun kısa rotasyonuna gelecek sezon için takviye yapma düşüncesinin olmadığı kaydedildi. Monaco'nun Mike James ile 3 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlamak üzere olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Beko'nun Nick Calathes konusundaki kararının belirsizliğini koruduğu vurgulandı. EuroLeague tarihinin en çok asist yapan oyuncusu unvanını elinde bulunduran Nick Calathes; Sarunas Jasikevicius'un göreve gelmesi sonrası adeta küllerinden doğdu.

Haberin Devamı

Nick Calathes, Fenerbahçe Beko'da 6.6 sayı, 4.8 asist ve 3.6 ribaund ortalaması yakaladı. Panathinaikos'ta Avrupa kariyeri başlayan Nick Calathes daha sonra Lokomotiv Kuban, Memphis Grizzlies ve Barcelona'da oynadı. Nick Calathes, EuroLeague'de 1 şampiyonluk yaşadı.