Fenerbahçe Fenerbahçe, menajerini İstanbul'a çağırdı! Son maç yedek oturdu

Fenerbahçe, menajerini İstanbul'a çağırdı! Son maç yedek oturdu

11.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de 6 numara transferi birkaç gün içinde sonuçlanacak. Sarı-lacivertliler, Bragalı yıldızın menajeriyle görüşecek ve bonservis rakamını aşağı çekmek için pazarlık yapacak.

Fenerbahçe, menajerini İstanbula çağırdı Son maç yedek oturdu

 

Yaz transfer döneminde aldığı isimlerle geniş bir kadro kuran Fenerbahçe, 6 numara transferinde de mutlu sona çok yakın. UEFA'ya Konferans Ligi için gönderilen listede Crespo yer alırken, hem yönetim hem de teknik heyet, Süper Lig için yeni bir altı numara alınmasında görüş birliğine varmıştı. Sarı-lacivertliler, Bragalı yıldızın menajeriyle görüşecek.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Fenerbahçe, Bitexen Antalyaspor ile 17 Eylül Pazar günü oynayacağı Trendyol Süper Lig 5. hafta maçının hazırlıklarına çift antrenmanla devam etti. Sarı-lacivertli ekibin ilk idmanı, Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde salonda gerçekleştirildi. Futbolcular ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon, core ve kuvvet çalışmaları yaptı. Sarı-lacivertliler akşam ise şut ve pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.

FERDİ'DEN MÜJDE
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, sakatlığı sonrasında ilk kez takımla çalışmalara katıldı. Ferdi Kadıoğlu'nun durumu yakından takip edilirken; hafta sonuna kadar engel bir durum ortaya çıkmazsa Antalyaspor maçı kadrosunda yer alması bekleniyor.

Haberin Devamı

SZYMANSKİ EN FAYDALI TRANSFER LİSTESİNDE
Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, The Athletic sitesinin yaptığı 2023 yaz transfer döneminin en faydalı oyuncuları sıralamasında 5. sırada yer aldı.
Leverkusen'den Grimaldo'nun ilk sırada gösterildiği listede Brighton'dan Verbruggen, Ajax'tan Van den Boomen, Genoa'dan Retegui'den sonra Szymanski de kendine yer buldu. Sarı-lacivertli futbolcu, Fenerbahçe kariyerine müthiş bir başlangıç yaparken, 9 maçta 4 gol, 4 asistlik performansıyla 8 gole doğrudan etki etti.

Fenerbahçe, menajerini İstanbula çağırdı Son maç yedek oturdu

MUSRATI'NİN MENAJERİ İSTANBUL'A ÇAĞRILDI
Sarı-lacivertliler, uzun süre Krunic için uğraşsa da Milan oyuncusunu bırakmamıştı. Fenerbahçe Yönetimi bu gelişmenin ardından alternatiflere yönelirken listesinin ilk sırasında Braga forması giyen Al-Musrati'nin yer aldığı ortaya çıktı.
Libyalı orta sahanın menajeri Pedro Neto sözleşme şartlarını görüşmek için İstanbul'a davet edildi.

15 MİLYON EURO
Braga'nın transfer görüşmesi için izin verdiği Al Musrati'nin menajeri Neto'nun bugün İstanbul'da olacağı öğrenildi. Sarı-lacivertli idareciler sözleşme şartları konusunda anlaşma zemini arayacak. Sportif direktör Mario Branco da Musrati için Braga yönetimiyle temas halinde. Branco, Portekiz ekibini istediği 15 milyon euroluk bonservis bedelini daha aşağıya çekmeye çalışacak.

Haberin Devamı

SON MAÇ YEDEKTİ
Öte yandan Braga'da vazgeçilmezler arasında olan Musrati'nin önceki gün oynanan Moreirense mücadelesine yedek başlaması da transfer iddialarını güçlendirdi.
Yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, önceki gün kendisine transferle ilgili sorulan sorulara 6 numarada en iyisini almak için çalıştıklarını, ancak transfer yapmak için oyuncu almayacaklarını dile getirmişti.

Yazarlar