Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe taraftarından Samet Akaydin pankartı! Panathinaikos'a EuroLeague'de 19 Mayıs cevabı

Fenerbahçe taraftarından Samet Akaydin pankartı! Panathinaikos'a EuroLeague'de 19 Mayıs cevabı

24.05.2024 - 20:06 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four maçında Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos karşı karşıya geldi. Dev mücadeleye Samet Akaydin pankartı damga vurdu.

Fenerbahçe taraftarından Samet Akaydin pankartı Panathinaikosa EuroLeaguede 19 Mayıs cevabı

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four maçında Panathinaikos ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele öncesi yaşanan olaylar dikkat çekerken, Fenerbahçe tribünlerinde çarpıcı bir pankart gözlemlendi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarları, Panathinaikos'tan ayrılan Samet Akaydin'a pankartla destek verdi. Samet Akaydin ve Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarının yer aldığı pankartta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na dair mesaj gözlemlendi.

Fenerbahçe'den Panathinaikos'a kiralanan Samet Akaydin, 19 Mayıs'ta yaptığı Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı bırakılmıştı.

Panathinaikos'un Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı yapması sonrası Samet Akaydin'dan bu paylaşımı kaldırmasını istediği belirtilmişti. Samet Akaydin'in paylaşımı silmemesi sonrası kadro dışı bırakıldığı öğrenilmişti.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Samet Akaydin'in Panathinaikos'ta mutsuz olmasının ardından ayrılık kararı aldığı kaydedilmişti.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in Panathinaikos'un başına geçmesinin ardından Yunanistan ekibine transfer olan Samet Akaydin, 15 maçta yeşil-beyazlı formayı giydi. Samet Akaydin bu müsabakalarda 1 asist üretti.

Samet Akaydin, 4 milyon euro satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar Panathinaikos'a kiralanmıştı. 30 yaşındaki stoper, gelecek sezon Fenerbahçe'ye geri dönecek.

Yazarlar