Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı! Transferde rekor beklentisi

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı! Transferde rekor beklentisi

05.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yönetimi, birçok kulübün takip ettiği Ferdi Kadıoğlu’nu teklif gelse bile satmayacak. Milli oyuncunun, EURO 2024’teki performansıyla vitrine çıkacağını düşünen sarı-lacivertliler bonservis rekoru kırılabileceğini düşünüyor.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu kararı Transferde rekor beklentisi

Fenerbahçe Yönetimi, yüksek bir bonservisle satabileceğini düşündüğü Ferdi Kadıoğlu için yeni bir yol haritası çizdi. Sarı-lacivertli idareciler özellikle son iki sezondaki performansıyla birçok Avrupa kulübünü peşine takan milli futbolcuya ara transfer döneminde teklif gelse de hiçbir şekilde satmayacak.

Haberin Devamı

Bu sezon kurduğu kadroyla şampiyonluk özlemine nokta koymak isteyen Fenerbahçe’de Ferdi, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın vazgeçilmezi durumunda. Milli futbolcunun satılmamasının öncelikli sebebi bu. Yönetim bunun yanında Kadıoğlu’nun 2024 Avrupa Şampiyonası’nda bir kez daha vitrine çıkabileceğini düşünüyor.

Ferdi Kadıoğlu’nun dev turnuvada iyi bir performans göstermesini bekleyen yönetim, gelecek sezon milli futbolcuyu daha yüksek bir rakama satabileceği ve bonservis rekoru kırılabileceği beklentisine girdi. Bu nedenle ara transfer döneminde Avrupa’nın önemli kulüpleri Ferdi Kadıoğlu için sarı-lacivertli kulüp ile masaya otursa da Fenerbahçe’nin cevabı ‘satmıyoruz’ olacak.

Ferdi Kadıoğlu’nun da Fenerbahçe’de mutlu olduğu ve kulübün menfaatlerini gözönünde bulundurarak gitmeyi düşündüğü bildirildi. Bu sezon 17 Süper Lig maçının 16’sında görev yapan yıldız futbolcu iki asistle skor katkısı verdi. 24 yaşındaki futbolcu UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 8 maçta şans bulurken iki kez ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

Süper Lig’de 16 maçta 1440 dakika şans bulan Ferdi Kadıoğlu, pas isabetinde %85 başarı oranı tuttururken, girdiği ikili mücadelelerin de %58’ini kazandı.

ÜÇ YILDIZA ÇOK İŞ DÜŞECEK

Sakatlıkların ardından, Osayi ve Djiku’nun da Afrika Kupası’na gitmesi nedeniyle savunmada zorunlu rotasyona gidecek olan Fenerbahçe’de kaleci Livakovic ile merkez orta saha Crespo ve İsmail Yüksek’e büyük iş düşecek. Sarı-lacivertli takımda geri dörtlü Becao ile diğer eksikler dönene kadar Mert, Serdar Aziz, Oosterwolde ve Ferdi’den oluşacak.

Bu isimlerin sahada hiç yanyana oynamaması nedeniyle Teknik Direktör İsmail Kartal kaleye ve merkez orta sahaya büyük önem veriyor. Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun idmanlarda Livakovic, İsmail Yüksek ve Crespo ile özel olarak ilgilendiği, sürekli onlarla konuştuğu öğrenildi.

Yazarlar