Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü kararı! Defans hattına müthiş dokunuş

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü kararı! Defans hattına müthiş dokunuş

31.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yönetimi ara transferde elini çabuk tuttu, özellikle Djiku-Becao ikilisinin olmadığı dönemde defansta yaşanan sorunları çözdü. Stoper bölgesinde alternatifler birden bire çoğalırken, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da eli güçlendi.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Çağlar Söyüncü kararı Defans hattına müthiş dokunuş

Fenerbahçe yaz döneminde olduğu gibi ara transferde de doğru hamleler yapınca Teknik Direktör İsmail Kartal’ın eli güçlendi. Becao, Djiku ve Serdar Aziz’in sakatlığında Samet-Oosterwolde ikilisi aksarken, özellikle Samet’in Avrupa listesine yazılmamasıyla çok sorun yaşanmıştı. Fakat Leorando Bonucci ve Çağlar Söyüncü’nün gelişiyle her şey bir anda tersine döndü.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'IN ELİ GÜÇLENDİ

En az alternatifi olan bölgede şu anda Djiku, Becao, Serdar Aziz, Bonucci, Oosterwolde ve Çağlar var. Böylece Teknik Direktör İsmail Kartal hem birçok varyasyonu deneyebilecek, hem de takıma göre stoper ikilisini belirleyebilecek. Becao, Serdar ve Bonucci hem sert hem de tecrübeli isimler. Çağlar ise bu tandemde çok kritik bir rol üstlenecek.

Tecrübeli çalıştırıcı zaman zaman Serdar-Çağlar ikilisi ile stoperde tamemen yerliye dönebilecek, böylece Oosterwolde’yi sol beke çekerek zaman zaman Ferdi Kadıoğlu’nu dinlendirebilecek.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Çağlar Söyüncü kararı Defans hattına müthiş dokunuş

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ

Trendyol Süper Lig’de ikinci yarıda, ilk devreye göre daha zorlu maçlar oynanacağını düşünen Teknik Direktör İsmail Kartal’ın en çok sorun yaşanan bölgenin güçlenmesine çok sevindiği ve yönetime teşekkür ettiği öğrenilirken, yaşanacak olan forma rekabetinin de takıma olumlu yansıyacağını düşündüğü bildirildi. Öte yandan İsmail Kartal, maç eksiği olan Çağlar Söyüncü’ye hemen şans vermek yerine kademeli olarak kadroya dahil etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı