Fenerbahçe Fenerbahçe'de VAR tepkisi! Yeni transferler sakatlandı

Fenerbahçe'de VAR tepkisi! Yeni transferler sakatlandı

21.08.2023 - 23:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Samsunspor ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan 2-0 galip ayrıldı ve 2'de 2 ile yoluna devam etti. Sarı-lacivertlilerde iptal edilen gol tepkiye yol açtı. Öte yandan yeni transferlerin yaşadığı sakatlıklar korkuttu

Fenerbahçede VAR tepkisi Yeni transferler sakatlandı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında Samsunspor deplasmanına konuk oldu. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'ndaki maçı Fenerbahçe 2-0'lık skorla kazandı. 2'de 2 yapan tek takım olan Fenerbahçe, haftayı lider kapattı.

Haberin Devamı

SAMSUN'DA MAÇA YOĞUN İLGİ
33 bin 919 kapasiteli Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda yaklaşık 30 bin taraftar maçı izlemek için tribünde yerini aldı. Fenerbahçeli taraftarlar da kendilerine ayrılan yeri doldurdu.

Karşılaşmada 980 polis ve 470 özel güvenlik görev aldı.

SAHAYA FARE GİRDİ
Karşılaşmanın 2. yarısında ilginç bir an yaşandı. Topun oyunda olduğu sırada sahaya giren fare, futbolcuların arasından geçerek ısınma hareketlerinde bulunan Fenerbahçeli oyuncuların yanına gitti.

Fenerbahçede VAR tepkisi Yeni transferler sakatlandı

Fareyi önlerinde gören Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, Batshuayi, Mert Müldür ve Szymanski kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Tüm sahayı dolaşan fare daha sonra seyircilerin arasına tribüne giderek gözlerden kayboldu.

CENGİZ'DEN ASİST DZEKO'DAN GOL
Cengiz Ünder sağ kanatta topu ters ayağına çekip sol ayağıyla altıpas üstüne kesti, Dzeko rakip defans arasından kafayla topu ağlara gönderdi. Cengiz Ünder, Avrupa ve Fenerbahçe kariyerinde ilk asistini Edin Dzeko'ya yaptı. Bosnalı golcü, Süper Lig'de ilk 2 maçında 3 gol attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede VAR tepkisi Yeni transferler sakatlandı

CENGİZ İLE TRİBÜNLER ARASINDA GERGİNLİK
Sakatlık yaşayan Cengiz Ünder'in yerine İrfan Can Kahveci oyuna girdi. Cengiz Ünder ile Samsunspor tribünleri arasında bir gerginlik yaşandı. Yıldız solağın sakatlık durumu, yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

'DZEKO'YU ÇOK İYİ TANIYORUM'
Maçın ardından konuşan Cengiz hem gol hem de sakatlık için şunları söyledi:  "Konuşmamıza gerek yok. Dzeko'yu çok iyi tanıyorum. Genelde bu vuruşları çok iyi yapan birisi. Onu görünce kesiyorum ben. Zaten buraya gelinde ona çok gol attıracağım dedim. Bunun devamı gelecek. Fenerbahçe formasıyla oynamak gurur vericiydi. İlk asistimi yaptım, bunların devamı gelecek.

'SADECE KRAMP GİRDİ'
Zemin biraz ağırdı. Bizi etkiledi. Bazı oyunculara, bana da kramp girdi. Ama iyi durumdayım. Çok daha iyi olacağım. Sadece kramp girdi. Çok daha iyi olacağım"

FRED'İN GOLÜ VAR'A TAKILDI
Fenerbahçe'nin Fred ile bulduğu 2. golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Pozisyon öncesi ofsayt olduğu tespit edildi.

KOMSUOĞLU: İLK YARIDAKİ POZİSYONLARA DA BAKSAYDINIZ
Fenerbahçe yöneticisi Sertaç Komsuoğlu pozisyonla ilgili tepkisi sosyal medyadan gösterdi ve şunları söyledi: "Golü iptal için ilk yarıdaki pozisyonlara da baksaydınız..."

Haberin Devamı

SONRA SAKATLANDI
82. dakikada kramp girdiği için takım arkadaşlarından yardım isteyen Fred, ardından ayağa kalktı ancak sekerek oyuna devam etmeye çalıştı. Kenara değişiklik işaret eden Fred, 2 dakika sonra oyundan çıktı.

Fred'in yerine Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Bertuğ Elmaz oyuna girdi.

Fenerbahçede VAR tepkisi Yeni transferler sakatlandı

SON GOL 90+8'DE
Fenerbahçe'de sonradan oyuna dahil olan Sebastian Szymanski, 90+8'de maçın skorunu 2-0 olarak belirledi.

Yazarlar