Fenerbahçe Fenerbahçe'de yeni transfer oynamadan ayrılıyor! Şaşırtan karar ortaya çıktı

Fenerbahçe'de yeni transfer oynamadan ayrılıyor! Şaşırtan karar ortaya çıktı

23.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yeni transferi ile ilgili sürpriz bir karara imza atıldığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin yeni transferinin takımdan ayrılmasına izin verileceği kaydedildi.

Fenerbahçede yeni transfer oynamadan ayrılıyor Şaşırtan karar ortaya çıktı

Süper Lig'de şampiyonluk ve Konferans Ligi'nde de başarılı bir tablo oluşturmak isteyen Fenerbahçe, kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi. Sarı-lacivertlilerin transferleri sonrasında geniş bir kadro oluştu.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin kadrosuna yeni dahil ettiği genç oyuncuyla ilgili sürpriz bir karara imza attığı iddia edildi. Fenerbahçe'de henüz forma şansı bulmayan genç futbolcunun takımdan ayrılabileceği belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ARDA GÜLER, REAL MADRİD'E İMZA ATTI

Fenerbahçe altyapısında yetişen Arda Güler, İspanyol devi Real Madrid'e imza attı. Real Madrid, 18 yaşındaki on numarayla 6 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı. Real Madrid, Arda Güler'in transferi için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Arda Güler için Fenerbahçe ile yapılan anlaşmada 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı aktarıldı. Öte yandan genç yıldızın bir sonraki satışından sarı-lacivertlilere yüzde 20 pay verileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

ERTUĞRUL VE TİAGO ÇUKUR KİRALANDI

Fenerbahçe'de forma şansı bulması beklenmeyen Osman Ertuğrul Çetin, geçici olarak Gençlerbirliği'nin yolunu tuttu. Sarı-lacivertlilerde 20 yaşındaki santrfor Tiago Çukur ise Belçika temsilcisi SK Beveren'e kiralandı.

BARTUĞ ELMAZ VE EMRE DEMİR KARARI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'de Marsilya'dan transfer edilen Bartuğ Elmaz hakkında sürpriz bir karar alındı. Sarı-lacivertlilerin, Bartuğ Elmaz'ı gelişimi adına sürekli oynayabileceği bir kulübe kiralamayı düşündüğü belirtildi.

Fenerbahçede yeni transfer oynamadan ayrılıyor Şaşırtan karar ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Bartuğ Elmaz gibi Emre Demir'in de sürekli oynayabileceği bir takıma kiralanması fikrinin oluştuğu aktarıldı. Süper Lig devinde genç oyunculardan Burak Kapacak'a da teklif gelmesi halinde değerlendirileceği vurgulandı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Fenerbahçe, Marsilya'dan kadrosuna dahil ettiği Bartuğ Elmaz için 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi. Sarı-lacivertlilerin, 20 yaşındaki oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20'lik payı Marsilya'ya ödeyeceği belirtildi. Süper Lig devi, Bartuğ Elmaz ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Fenerbahçede yeni transfer oynamadan ayrılıyor Şaşırtan karar ortaya çıktı

"HİÇ DÜŞÜNMEDİM"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Bartuğ Elmaz, sarı-lacivertlilere imza attıktan sonra açıklamalarda bulunmuştu. Fenerbahçe'ye transferi nedeniyle duygularından bahseden Bartuğ Elmaz, "Fenerbahçe’ye transfer olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Aynı zamanda heyecanlıyım" demişti.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertilere transfer sürecini anlatan Bartuğ Elmaz, "Fenerbahçe’nin benimle ilgilendiğini öğrenince hiç düşünmedim. ‘Tamam’ dedim. Fenerbahçe sizi istiyorsa ikinci kez düşünmezsiniz. Elimden gelenin en iyisini yapacağım, bunun sözünü veriyorum. İnşallah sakatlıksız bir sezon olur ve sonunda da şampiyonluk olur" açıklamasını yapmıştı.

Fenerbahçede yeni transfer oynamadan ayrılıyor Şaşırtan karar ortaya çıktı

GALATASARAY ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Galatasaray altyapısında yetişen Bartuğ Elmaz, 2022-2023 sezonu başında sözleşmesinin sona ermesinin ardından Marsilya ile anlaşma sağlamıştı. 20 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 300 bin euro.