Fenerbahçe Fenerbahçe'den Trabzonspor'un eski yıldızına kanca! Belçika basını duyurdu

Fenerbahçe'den Trabzonspor'un eski yıldızına kanca! Belçika basını duyurdu

11.07.2022 - 18:18 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de gözler hem Dinamo Kiev eşleşmesine hem de transfer çalışmalarına çevrildi. Sarı-lacivertlilerle ilgili son iddia Belçika basınından geldi. Fenerbahçe'nin Trabzonspor'un eski yıldızını transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte transfer haberinin detayları...

Fenerbahçeden Trabzonsporun eski yıldızına kanca Belçika basını duyurdu

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde Belçika basını flaş bir iddia ortaya attı. Sarı-lacivertlilerin bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

LİNCOLN'ÜN BONSERVİSİ ALINDI

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de ilk transfer hamlesi on numaraya yapıldı. Sarı-lacivertliler, Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi kadrosuna kattı. Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Süper Lig devi, Lincoln Henrique ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı.

BRUMA KİRALANDI

Fenerbahçe'de ikinci transfer sol kanada geldi. PSV Eindhoven'dan Armindo Bruma sezon sonuna kadar kiralandı. Fenerbahçe, Portekizli futbolcunun sözleşmesine satın alma opsiyonu maddesi de ekletti. Sarı-lacivertlilerin, Bruma'nın bonservisini almak istemesi halinde 4 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

Fenerbahçeden Trabzonsporun eski yıldızına kanca Belçika basını duyurdu

EMRE MOR İMZALADI

Süper Lig devinde sağ kanada da hamle geldi. Sarı-lacivertliler, Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Mor'u kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe, Emre Mor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

TİAGO ÇUKUR'LA ANLAŞILDI

Fenerbahçe'de son transfer forvet pozisyonuna yapıldı. Sarı-lacivertliler, A Milli Futbol Takımı'nda da oynayan Tiago Çukur için anlaşma sağladı. Genç forvetin İstanbul'a geldikten sonra resmi imzayı atacağı açıklandı. Fenerbahçe'nin Tiago Çukur'la anlaşmasının ardından Belçika basını flaş bir transfer iddiası ortaya attı.

Fenerbahçeden Trabzonsporun eski yıldızına kanca Belçika basını duyurdu

THEO BONGONDA SÜRPRİZİ

Walfoot'un haberine göre; Fenerbahçe, bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Theo Bongonda'yı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin ilgilendiği Kongolu futbolcu için Oimpiakos, Al Ain ve Rangers'ın da devrede olduğu aktarıldı.

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Theo Bongonda'nın menajerinin birçok kulüple görüşmelerde bulunduğu kaydedildi. 26 yaşındaki futbolcunun Genk'le olan sözleşmesinin sezon sonunda biteceği haberde belirtildi.

Fenerbahçeden Trabzonsporun eski yıldızına kanca Belçika basını duyurdu

18 GOLE KATKI

Theo Bongonda geçtiğimiz sezon Genk formasını 48 müsabakada giydi. 26 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 13 kez havalandırdı. Kongolu futbolcu takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi. Theo Bongonda'nın güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçeden Trabzonsporun eski yıldızına kanca Belçika basını duyurdu

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Haberin Devamı

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde hızıyla dikkatleri üzerine çeken Kongolu oyuncu sağ bek, sol bek, sol kanat ve sağ kanadın yanı sıra zaman zaman forvette de forma giyebiliyor. Çok yönlü olmasıyla transfer tercihlerinde ilk sıralarda yer alan Kongolu oyuncu daha önce JMG Lier, Zulte Waregem, Celta Vigo ve Trabzonspor'da forma giydi.

Yazarlar