Galatasaray Galatasaray'ın eski yıldızına dev talip! Transfer için devreye girdi

Galatasaray'ın eski yıldızına dev talip! Transfer için devreye girdi

08.07.2022 - 19:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon forma giyen tecrübeli futbolcuya sürpriz talip çıktı. Paris Saint Germain'de göreve başlayan Luis Campos'un, eski Galatasaraylı futbolcuyu Paris Saint Germain'e transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Galatasarayın eski yıldızına dev talip Transfer için devreye girdi

Galatasaray'da Burak Elmas'ın danışmanı olarak göreve başlaması beklenen Luis Campos daha sonra Paris Saint Germain'le anlaşma sağlamıştı. Dünyaca ünkü futbol adamının, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için devrede olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

GALTİER'İ GÖREVE GETİRDİ

Paris Saint Germain'de danışmanlık görevini yürüten Luis Campos'tan ilk hamle futbol takımına geldi. Christophe Galtier'le Lille'de birlikte görev alan Luis Campos, tecrübeli teknik adamı Paris Saint Germain'e getirdi.

Galatasarayın eski yıldızına dev talip Transfer için devreye girdi

KADROYA GENÇ TAKVİYELER

57 yaşındaki futbol adamının raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Paris Saint Germain'de bu sezon farklı bir rota belirlendi. Genç ve başarıya aç oyuncuları kadrosuna katan Fransız devi rekor bonservis bedelleri ödedi. Paris Saint Germain'de bu doğrultuda takıma katılan ilk isim Nuno Mendes oldu. 20 yaşındaki sol bek için Sporting Lizbon'a 38 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Paris Saint Germain, Porto'dan genç orta saha Vitinha'yı da kadrosuna dahil etti. 22 yaşındaki futbolcu için 41 milyon 500 bin euro ödendi.

Haberin Devamı

DÜŞÜNÜLMEYEN İSİMLER GÖNDERİLDİ

Paris Saint Germain'de Luis Campos'un başlattığı yeni yapılanma kapsamında Angel Di Maria ile yeni sözleşme imzalanmadı. Xavi Simons, bedelsiz olarak PSV Eindhoven'ın yolunu tuttu. Colin Dagba, Strasbourg'a kiralandı. Marcin Bulka, Nice'e satıldı. Öte yandan Alphonse Areola transferi için West Ham United'la 9 milyon 500 bin euro karşılığında anlaşma sağlandı.

Galatasarayın eski yıldızına dev talip Transfer için devreye girdi

YENİ HEDEF PENA

Christophe Galtier ve Luis Campos'un ortak yürüttüğü transfer çalışmalarında sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve sezonun bitmesinin ardından Barcelona'ya dönen Inaki Pena, Paris Saint Germain'in gündemine girdi.

Galatasarayın eski yıldızına dev talip Transfer için devreye girdi

CAMPOS DEVREDE

İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre; Paris Saint Germain'de göreve başlayan Luis Campos'un Inaki Pena'yı transfer etmek için harekete geçtiği ifade edildi. 23 yaşındaki eldivenin reflekslerinin iyi olduğu belirtilen haberde, Barcelona ile olan sözleşmesinin sezon sonunda biteceği hatırlatıldı. Luis Campos'un devre arası transfer döneminde Inaki Pena'yı bonservis bedeli ödemeden transfer etmek için girişimlerde bulunabileceği kaydedildi.

BARÇA MAÇLARINDA DİKKAT ÇEKTİ

Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından Galatasaray'da forma giyen Inaki Pena, 8 maçta kaleyi korudu. 23 yaşındaki file bekçisi, Barcelona ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçlarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Inaki Pena'dan övgü dolu ifadelerle bahsetmişti.

Haberin Devamı

Galatasarayın eski yıldızına dev talip Transfer için devreye girdi

KALE YİNE DONNARUMMA'NIN

Öte yandan Paris Saint Germain'in Inaki Pena'yı ikinci kaleci olarak düşündüğü ifade edildi. Fransız devinin gelecek sezon kaleyi Donnarumma'ya emanet edeceği belirtildi.

Yazarlar