İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler'e tam destek! Teknik ekip devreye girdi

Real Madrid'de Arda Güler'e tam destek! Teknik ekip devreye girdi

11.04.2024 - 11:27 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile 3-3 berabere kalan Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. İstediği süreleri alamayan genç yıldız için teknik ekip devreye girdi. İşte detaylar...

Real Madridde Arda Gülere tam destek Teknik ekip devreye girdi

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Manchester City ile nefes kene maçta 3-3 berabere kalmıştı. Mücadelenin yankıları devam ederken İspanyol devinde gözler Arda Güler'e çevrildi.

Haberin Devamı

Real Madrid teknik ekibi, genç yetenek için devreye girdi

CİTY MAÇINDA FORMA GİYEMEDİ

Bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler, takımının Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile oynadığı maçta da süre bulamadı.

İspanyol basınında yer alan habere göre Phil Foden'ın durumu kritik mücadelede skoru 2-2'ye getiren golü genç yeteneğin süre bulma şansını adeta sona erdirdi.

Real Madridde Arda Gülere tam destek Teknik ekip devreye girdi

TEKNİK EKİPTEN DESTEK

Ancak Defanca Central'in aktardığı bilgilere göre Real Madrid teknik ekibinden Arda Güler'e destek geldi. Teknik ekip, yakın gelecekte bu tür kritik ve önemli maçlarda kilit rol oynayacağını Arda'ya açıkça belirtti.

MALLORCA MAÇINDA ŞANS BULABİLİR

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti ise Mallorca maçında rotasyon yapmayı düşünürse Arda Güler maça ilk 11'de başlayabilir.

Haberin Devamı

REAL MADRİD PİŞMAN DEĞİL

Haberin detaylarında ise Real Madrid'in, Arda Güler'e güvendiği ve harika bir futbolcu olduğunu düşündüğünün altı çizildi. Bu yüzden İspanyol ekibinde yönetim ve teknik ekip onunla sözleşme imzaladığı için pişman değil.

Hatta İspanyol devi Ocak ayında Arda Güler için gelen teklifleri bile reddetti.